• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Na treningu i Milosavljević

Kapiten crno-bijelih raspoložen poslije operacije u Berlinu. Bertans trenira sa ekipom, Bogdanović vjerovatno propušta Bajern...

Košarkaši Partizana odradili su posljednji trening u Kombank areni pred utakmicu 9. kola Top 16 faze Evrolige protiv Bajerna (četvrtak, 20.45).

Najinteresantnije što je konkretno vezano za taj meč - Bogdan Bogdanović se poslije povrede u Madridu prije pet dana još nije vratio u normalan ritam rada. Talentovani bek jeste bio na parketu, u dresu i patikama, međutim, pošteda je i dalje na snazi.

Ništa ne može da se predstavi kao izvjesno, ali navijači bi polako trebalo da se spremaju za bodrenje istog sastava koji je u ponedjeljak savladao Radnički u Pioniru.

Dragan Milosavljević na štakama je došao da pruži podršku drugovima.

Kapiten crno-bijelih kaže da se dobro osjeća poslije operacije koljena, obavljene prošlog utorka u glavnom gradu Njemačke, da redovno ide na terapije i da je plan da pomagala odbaci za tri do četiri sedmice.

Davis Bertans, na drugoj strani, tvrdi da je poslije nekoliko treninga sa ekipom "na kursu" da zaigra protiv Solnoka 16. marta.

On je tokom prethodnih mesec dana u SAD trenirao "tri na tri" i "četiri na četiri".

"Treniram sa bandažom, radim sve što i drugi momci. Večeras sam završio nekoliko minuta ranije, jer nisam baš u kondiciji, ali najvažnije je da je sa kolenom sve u redu", rekao je za MONDO letonski košarkaš.

Dakle, bliži se dan kada će Partizan konačno zaigrati u najjačem sastavu. Samo što će mesta Vestermana i Milosavljevića zauzimati Tepić i Pavlović.

(Ivan Bogunović - MONDO, Foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC