• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Žalgirisa "okrenuli leđa" CSKA

Navijači litvanskog kluba pred početak meča sa Moskovljanima u Evroligi izrazili protest zbog djelovanja ruske vojske na poluostrvu Krim.

Pristalice Žalgirisa najavile su da će uoči duela sa CSKA iz Moskve u 9. kolu Top 16 faze Evrolige u Kaunasu sprovesti akciju "Okrenite leđa armijskom klubu", što su i učinile.

Oni su se tokom predstavljanja ekipa u Žalgiris areni bili okrenuti leđima prema parketu na kojem su bili košarkaši i tako izrazili protest zbog vojnog djelovanja ruske vojske na poluostrvu Krim.

Poručili su da njihova akcija ne znači nepoštovanje prema igračima, već je isključivo imala za cilj da izrazi neslaganje sa odlukom ruske države da izvrši invaziju na Krim, koji je nakon raspada SSSR 1992. godine postao autonomna republika u okviru Ukrajine, a sada se ruski parlament izjasnio za pripajanje toj zemlji.

Gledaoci putem malih ekrana nisu bili u prilici da dobro vide akciju navijača Žalgirisa jer je su igrači prije početka meča predstavljani samo pod reflektorom, dok su u hali bila isključena svjetla.

(MONDO, Foto: twitter.com/LithuaniaBasket)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC