• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Veliki uspjeh!

"Bili smo zabrinuti da bi Lijetuvos mogao da se vrati u revanšu, ali smo odigrali dobar meč do završnice", konstatovao trener Crvene zvezde.

Iako su u Litvaniji prvi put ove sezone izgubili od Lijetuvos Ritasa, košarkaši Crvene zvezde Telekom zadovoljni će se vratiti u Beograd.

Predvođeni Raškom Katićem (19 p), plasirali su se među osam najboljih ekipa Evrokupa i od sljedeće nedjelje će u dvomeču sa ukrajinskim Budiveljnikom pokušati da prvi put uđu u polufinale.

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić zadovoljan je izašao pred novinare poslije utakmice.

"Ovo je veliki uspjeh za nas. Dva puta smo igrali protiv Lijetuvos Ritasa u Evroligi i mogu da kažem da su ove dvije utakmice u Evrokupu bile mnogo bolje. Prvu smo pobijedili sa šest poena razlike i bili smo zabrinuti da bi Lijetuvos mogao da u revanšu iskoristi domaći teren i plasira se u narednu rundu".

"Srećan sam time što smo igrali dobro skoro do kraja druge utakmice, osim u posljednjih nekoliko sekundi, kada smo izgubili koncentraciju zbog loše komunikacije. Pružili smo Lijetuvosu šansu da prođe u polufinale, ali smo ipak ostvarili pozitivan rezultat", dodao je šef struke Zvezde, koji je dva puta vodio Budućnost u četvrtfinalu Evrokupa.

Prvi meč Budiveljnika i Crvene zvezde Telekom biće odigran 18. marta u Kaunasu. Revanš je zakazan za 26. mart, u Beogradu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC