• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Zadre, hvala

Trener Crvene zvezde poslije pobjede svog tima u Hrvatskoj izrazio zahvalnost Zadranima što su pristali da meč bude pomjeren za dan unaprijed.

Košarkaši Crvene zvezde rasterećeni će odigrati preostala dva kola ABA lige, sa prvim mjestom "u džepu". Na završni turnir, posljednjeg vikenda aprila, otići sa najbolje pozicije i završnu borbu za plasman u Evroligu vodiće protiv četvrtoplasiranog tima.

Tim Dejana Radonjića "ovjerio je" čelnu poziciju u subotu uveče, trijumfom nad Zadrom u Dalmaciji. Šef struke crveno-bijelih na konferenciji se najprije zahvalio domaćinima jer su pristali da meč bude odigran u subotu umjesto u nedjelju.

"Hvala Zadru, jer su nam izašli u susret da igramo večeras i tako nam omogućili da bolje dočekamo duel Evrokupa, koji u utorak igramo u Litvaniji. U žestokom smo ritmu. Došli smo iz Litvanije, sa željom da u Zadru odigramo meč ne čekajući duel kod kuće da bismo i teoretski obezbijedili prvo mjesto. Znali smo da neće biti lako jer Zadar traži bodove spasa", rekao je Radonjić.

Košarkaši Zvezde lijepo su ugošćeni i u gradu i u dvorani, gdje nijednog trenutka nisu vrijeđani. Čak su na kraju dobili i poneki aplauz.

"Uslovi su bili zaista sjajni. Zadovoljan sam igrom u drugom poluvremenu, u kome smo pojačali odbranu, uspostavili dominaciju u skoku i držali sve u svojim rukama i tako osigurali pobjedu koja nas i teoretski zadržava na prvoj poziciji...", dodao je Radonjić.

Zvezda će do kraja ligaškog dijela regionalnog takmičenja igrati protiv MZT Skoplja i Cibone.

(Mladen Šolak, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC