• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dočekuje Makabi, misli na Budućnost

Igrači šampiona Srbije pripremaju se za evroligaški okršaj protiv Izraelaca (četvrtak, 20.45) sa mislima usmjerenim i ka Podgorici.

Pobjeda nad Solnokom ostvarena "za zelenim stolom" omogućila je košarkašima Partizana nekoliko dana za odmor i pripremu meča protiv Makabija.

"Ponos Izraela" istrčaće na parket Kombank arene u četvrtak uveče, sa realnim šansama da se plasira u četvrtfinale. Tim Dejvida Blata trenutno je treći na tabeli Grupe F, sa skorom 7-3.

Sa druge strane, crno-bijeli su preposljednji (2-8), a pozitivan rezultat u tom meču značajno bi im ulio samopouzdanje pred važno gostovanje Budućnosti, u ponedjeljak.

Tim Duška Vujoševića trenutno se nalazi na diobi treće pozicije tabele ABA lige i još nije teoretski obezbijedio plasman na završni turnir. Podgoričani imaju pobjedu manje.

"Pobjeda nad Makabijem mnogo bi nam značila, posebno nakon poraza u Ljubljani i neodigrane utakmice protiv Solnoka. Potom nas očekuje meč protiv Budućnosti i to će biti možda i naša ključna utakmica ove godine u Jadranskoj ligi i koncentrisani smo i na nju", rekao je u utorak na Sajmu automobila Milenko Tepić.

Bek Partizana pozvao je navijače da ispune Kombank arenu i pomognu crno-bijelima.

"Makabi je jedan od najvećih evropskih klubova i to će biti lijepa prilika da se Arena popuni, da napravimo dobru atmosferu i ostvarimo što bolji rezultat".

Njegov saigrač Dejan Musli konstatovao je da u svlačionici Partizana razmišljaju i o Makabiju i o Budućnosti.

"Utakmica protiv Makabija nam neće biti mnogo značajna rezultatski, ali ćemo ići da pobijedimo, jer bi nam to dosta pomoglo u pripremi utakmice u Podgorici. Bukvalno cijela sezona staće u taj meč".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC