• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Protiv Budiveljnika u Areni!

Rukovodstvo crveno-bijelih odlučilo je da revanš meč četvrtfinala Evrokupa organizuje u najvećoj srpskoj dvorani.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom naredne srijede (19.30) će dočekati Budiveljnik u Kombank areni, kako bi "igrači i stručni štab imali što veću podršku navijača, u nastojanju da ostvare veliki uspjeh", saopšteno je na zvaničnom klupskom sajtu.

Crveno-bijeli su u prvom susretu sa šampionom Ukrajine poraženi rezultatom 82:79, što uliva nadu da će se prvi put u istoriji plasirati među četiri najbolje ekipe Evrokupa.

"Željeli smo da na utakmici bude prisutan što veći broj navijača, jer nam je pozitivna energija sa tribina prijeko potrebna za ostvarenje cilja", rekao je predsjednik Zvezde Nebojša Čović.

On je povukao paralelu sa utakmicom prvog kola Evrolige, protiv Lokomotive Kubanj.

"Imali smo tada istinski spektakl. Napravljena je fantastična atmosfera, o toj utakmici i cjelokupnom ambijentu se u superlativima pričalo širom Evrope i to želimo da ponovimo. Mislim da imamo sve preduslove za to".

"Protivnik je veoma kvalitetan, sa velikim brojem iskusnih internacionalaca, očekuje se vrlo uzbudljiva utakmica, a ovo je i prilika da Zvezda ostvari istorijski uspjeh. Eventualni prolaz u polufinale bio bi prvi plasman među četiri u nekom evropskom takmičenju poslije 1998, kada je Zvezda igrala u finalu međunarodnog Kupa Radivoja Koraća".

Cijene ulaznica za utakmicu u Areni biće uskoro poznate.

"Mogu da obećam da će cijene biti niže od onih koje smo imali za utakmice u Evroligi, ali i da besplatnih karata neće biti. Potrudićemo se da cijene ulaznica budu pristupačne, tako da publika konkretno pomogne klub u finansijskom smislu i olakša nam poslovanje"
, naglasio je Čović i uputio poziv svim Zvezdinim navijačima.

"Samo zajedničkim snagama možemo da dođemo do cilja, a on je u ovom slučaju više nego jasan - da pobijedimo Budiveljnik sa četiri poena razlike".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC