• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović: Grobari, ključni igrač!

"Kao rijetko kada ranije ostvarili smo posebnu konekciju", rekao je "meč viner" u duelu sa Makabijem, mladi košarkaš Partizana, Bogdan Bogdanović.

Košarkaši Partizana i Grobari - o toj vezi priča se širom Evrope godinama unazad.

Ipak, moguće da je u četvrtak uveče u Beogradskoj areni i u tom smislu bilo nečeg posebnog, drugačijeg nego ranije. Bar tako kaže as crno-bijelih, Bogdan Bogdanović.

On je najvijačima dodelio MVP titulu u pobjedi nad Makabijem...

"Navijači su bili od početka od nas, kao retko kad ranije ostvarili smo posebnu konekciju. To se naročito vidjelo u posljednjoj četvrtini, kada su nam dali snage da slomimo otpor protivnika", izjavio je Bogdanović, junak susreta sa 18 poena, od kojih je trojka 23 sekunde prije kraja bila prelomna za trijumf.

Jedan od najzaslužnijih za pobjedu Partizana bio je Dejan Musli, koji je potvrdio uspjeh sa linije slobodnih bacanja, a u ključnim trenucima oduzeo loptu Rajsu.

"Bio sam daleko, ali pokušao sam i uspio. Srećan sam što smo srušili Makabi. Rekli smo da se nećemo predavati i igrali smo maksimalno do kraja", rekao je Musli.

Saša Pavlović istakao je veliku borbenost cijele ekipe kao presudan faktor pobjede.

"Odigrali smo borbeno svih 40 minuta, nismo se predavali do kraja, a kad tako igramo svakoga možemo da pobijedimo. Ušli smo nervozno u meč, posebno u napadu, ali smo se žestoko borili u odbrani, to je izuzento bitno", zaključio je Pavlović.

Milenko Tepić, takođe jedan od boljih u timu Partizana, naglasio je da predstojeće gostovanje u Podgorici, u okviru Jadranske lige, za crno-bijele predstavlja "utakmica sezone".

"Večerašnja pobjeda ne smije da nas omete. Nadam se da ćemo sa velikim samopouzdanjem ući u meč protiv Budućnosti. U Evroligi znamo da su nam minimalne šanse za prolaz dalje, ali svaka pobjeda u Top 16 mnogo znači, posebno kada se ostvari na ovakav način nakon dvocifrenog minusa", kazao je Tepić.

Povratnik u ekipu posle duže pauze i operacije koljena, Letonac Davis Bertans, rekao je da je "sjajan osjećaj ponovo biti sa našim vijernim navijačima".

"Osjećam se dobro i fizički sam spreman. Potrebno je samo da uđem u dobar ritam. Večeras smo se borili kraja, uspjeli da napravimo veliki preokret, a nastojaćemo da idemo na pobjedu u svim preostalim mečevima", poručio je Bertans.

Partizan u 12. kolu Top 16 Evrolige igra 28. marta na gostujućem terenu protiv Lokomotive Kuban.

(MONDO/Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC