• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blat o odličnom Partizanu i "desetak idiota"

Trener Makabija poslije poraza od crno-bijelih u Kombank areni rekao da je njegovom timu "nedostajao taj jedan potez".

Dejvid Blat navikao je beogradske novinare na atipične izjave na konferencijama, a sebe nije iznevjerio ni nakon meča Top 16 faze Evrolige Partizan - Makabi, u kome je njegov tim prokockao dvocifreno vođstvo i izgubio rezultatom 72:70.

"Veoma jaka i teška utakmica, koju smo kontrolisali tri četvrtine. U posljednjoj je Partizan odličnom igrom došao do pobjede", počeo je strateg Makabija.

"U tijesnoj utakmici uvijek možete da kažete da je više stvari odlučilo. Ipak, u košarci odlučuje skup poteza koje napravite ili ne napravite tokom svih 40 minuta. Na kraju, nedostajao nam je taj jedan potez".

Makabiju je ovo četvrti poraz u grupi, tako da tri kola prije kraja ima dvije pobjede manje od vodećeg dvojca Real - CSKA, kao i dvije više od Lokomotive Kubanj i Bajerna.

"Teško je igrati u Beogradu, Areni ili Pioniru, ali je iznad svega lijepo. To je košarka, igrati pred ovakvim navijačima. Doduše, nije mi se svidjelo što su me pogodili novčićem u glavu", konstatovao je Blat.

"Dugo mi se to nije desilo u Beogradu, ali znam da se radi o grupici od desetak idiota. Kad sam bio mlađi, vjerovali ili ne, izgledao sam lijepo. Sada ovakve stvari utiču na moj izgled", objasnio je izraelsko-američki stručnjak, nekada i selektor Rusije.

On je dodao da centar Sofoklis Skorcanitis nije trebalo ni da igra zbog zdravstvenih problema i da mu je žao što je morao ranije da završi utakmicu zbog povrede.

"Nije trenirao od ponedjeljka, ali se potrudio na utakmici i bio odličan. Ipak, njegova povreda nije izgovor za poraz. Imali smo dovoljno igrača da pobijedimo".

ČEKAM POZIV NJUJORKA
Blat je rekao da ne pregovara sa Njujork Niksima, iako je priznao da mu se svidjela ta glasina. On je studirao sa Stivom Milsom, sadašnjim generalnim menadžerom tog NBA ligaša.

"Igrali smo zajedno na Prinstonu od 1977. do 1981. Od tada čekam njegov poziv", odgovorio je u šaljivom tonu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC