• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: U mislima i MZT i Budiveljnik

Crvena zvezda Telekom priprema se za ligaški okršaj sa MZT Skopljem koncentrisana i na revanš četvrtfinala Evrokupa.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom doživjeli su ove sezone u Skoplju jedan od četiri ligaška poraza. MZT ih je pobijedio 15. decembra (65:58), a prilika za revanš pružiće im se u subotu, u "Pioniru" (19.00, TV Arena sport).

Pored tog, sportskog motiva, igrači Dejana Radonjića neće imati i rezultatski imperativ, jer su u subotu, u Zadru, već "ovjerili" prvo mjesto na tabeli i lidersku poziciju pred Fajnal for.

Jasno je da će crveno-bijeli pažnju usmjeriti i na revanš četvrtfinala Evrokupa protiv Budiveljnika (srijeda), u kojem će imati zadatak da nadoknade tri poena zaostatka iz Litvanije.

"Razmišljamo o Budiveljniku, ne možemo to da poreknemo, ali uvijek je najbitniji prvi sljedeći meč i za njega se spremamo. Trudićemo se da igramo takmičarski i da pobijedimo MZT. Makedonci igraju odlično, imaju odlične pojedince i trenutno su u odličnoj formi", rekao je Dejan Radonjić u petak, na konferenciji za novinare u hali "Pionir".

"Pokušaćemo da stavimo sve drugo sa strane i da odigramo dobar meč. Tek nakon tog duela ćemo da uđemo u punu pripremu za meč u Evrokupu sa šampionom Ukrajine", dodao je on.

Prema njegovim riječima, ekipa iz Skoplja je u odličnoj formi.

"MZT nas je savladao u Skoplju, u trenutku kada smo bili u zaletu. Skoplje je vruć domaći teren, oni su tada dobro odigrali, a mi nismo bili na zadovoljavajućem nivou. Ne razmišljamo o tome, to nam neće biti orijentir u razmišljanju. Učinićemo sve da ih savladamo, a za to je potrebno da kvalitet naše igre bude na vrlo visokom nivou", rekao je Radonjić.

On je dodao da ima manjih problema sa povrijeđenim igračima, ali da očekuje da svi budu u timu za sutrašnju utakmicu.

Zvezda je prva na tabeli regionalne lige sa 20 pobjeda i četiri poraza, dok MZT zauzima šesto mjesto sa po 12 pobjeda i poraza.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC