• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović: Za to se živi

As crno-bijelih oduševljen reakcijom navijača za vrijeme i poslije meča sa Makabijem. "Za to se živi, za to se trenira košarka", kaže Bogdanović.

Košarkaši Partizana u četvrtak uveče priredili su nezaboravno veče pobjedom protiv Makabija. Znali su Izraelci i ranije da padnu u Kombank areni, u mnogo bitnijim utakmicama, ali trijumfu u 11. kolu Evrolige malo ko se nadao.

Koliko je trijumf protiv "ponosa Izraela" značio crno-bijelima oslikava fotografija na kojoj uplakani mališan u dresu Partizana čvrsto u zagrljaju drži jednog od junaka - Bogdana Bogdanovića.

"Vidjeti njihovu sreću zbog našeg zajedničkog uspjeha je velika sreća. To je nešto što mnogo prija, za to se živi, za to se trenira košarka, za to se igra na svakom meču", rekao je Bogdanović dan poslije utakmice.

"Mislim da nigdje ne postoji takva podrška. Klinci kojih je juče bilo više nego obično su me potpuno oduševili. Nama mnogo znače naši navijači, a sinoć su bili zaista fenomenalni. Imali smo konekciju, upravo ta energija je i prizvala čudo", dodao je Partizanov košarkaš.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC