• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost cijenom ulaznica tjera "grobare"

Ulaznice za utakmicu šampiona Crne Gore i Srbije u Podgorici koštaće sedam evra, osim za "Varvare", koji će ih plaćati evro.

Cijena pojedinačne karte za utakmice Budućnosti u hali "Morača" ove sezone iznosila je dva evra, osim za meč protiv Crvene zvezde Telekom, kada je koštala pet evra.

Gostovanje Partizana, šampiona Jadranske lige, rukovodstvo Podgoričana procijenilo je kao dobru priliku da zaradi, pa je odredilo nove, "nepopularne" cijene ulaznica.

Karte za duel Budućnosti i Partizana koštaće sedam evra i biće skuplje nego ikad.

Pristalice Budućnosti, organizovane u navijačku grupu "Varvari", moći će da kupi karte za evro.

"To ne bi bilo sporno da najvatreniji navijači Budućnosti dolaze na utakmice sa Olimpijom, Cedevitom, Igokeom, MZT-om, Širokim, Zadrom..., ali njih zanimaju samo 'obračuni' sa Partizanom i Crvenom zvezdom", pišu podgoričke Vijesti, komentarišući odluku tamošnjeg kluba.

Direktor Budućnosti Slavko Radulović je objasnio u saopštenju za novinare da "fokus nije usmjeren samo na igru, već i na ponašanje navijača na tribinama, imajući u vidu nemilo iskustvo od prethodnog puta", aludirajući na prošli, prekidani meč dva kluba.

"Očito je zaboravio da su tada prekid izazvali upravo 'varvari', koji su krenuli u obračun sa 'grobarima', zbog čega je 16 navijača završilo u bolnici...", zaključuju "Vijesti".

Duel Budućnosti i Partizana biće odigran u ponedjeljak, od 20.45 časova. Utakmica će biti izuzetno važna za obje ekipe, jer se crno-bijeli uoči pretposljednjeg kola nalaze na trećem mjestu tabele, sa istim skorom kao i Cibona (16-8).

Podgoričani imaju pobjedu manje, pa će pokušati da pred svojim navijačima ostvare "dupli" trijumf. Samo bi im pobjeda sa većom razlikom od sedam poena garantovala bolju poziciju na konačnoj tabeli, u slučaju da završe ligaški dio sa istim skorom kao Beograđani.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC