• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdaši i na Sajmu razmišljaju o Evrokupu

Košarkaši Zvezde posjetili Sajam automobila i štand svog sponzora. U razgovoru sa novinarima pričali o revanšu protiv Budiveljnika (srijeda, 19.30).

Boban Marjanović, Čarls Dženkins, Demarkus Nelson i Jaka Blažič promovisali su u nedelju na Beogradskom sajmu kompaniju "Honda", sponzora Crvene zvezde Telekom. Obučeni u majice sa logoom tog proizvođača automobila, govorili su o utakmici koja ih očekuje sljedeće nedelje.

Za tri dana, tim Dejana Radonjića ponovo će se suprotstaviti Budiveljniku, u revanšu četvrtfinala Evrokupa. Prvi meč je završen pobjedom ukrajinskog tima sa tri poena prednosti. Zvezda će morati da nadoknadi taj minus u borbi za najveći klupski uspjeh u tom takmičenju.

"Sigurno je za nas meč protiv Budivelnika jako važan. Igrali smo prošle nedelje protiv njih i nismo bili u našem najboljem izdanju. Imali smo i imamo još vremena da se pripremimo za revanš. Znamo da je ovo utakmica za ulazak u polufinale i svi ćemo biti jako motivisani. Idemo na sve ili ništa u srijedu", rekao je Jaka Blažič, a prenio klupski sajt.

Crvena zvezda Telekom odlučila je da meč organizuje u Kombank areni, gdje je ove sezone već ugostila Lokomotivu Kubanj i Laboral Kuću.

"Podrška navijača nam je bitna da bismo pobijedili. Oni su naš šesti igrač i mislim da zajedno možemo u polufinale. Ipak, Budiveljnik je jak tim i očekuje nas teška utakmica", dodao je Blažič.

Slovenac zna kako bi i on i saigrači trebalo da odigraju u srijedu.

"Moramo da odigramo puno bolje u odbrani nego u Litvaniji. U srijedu je svima bitna samo pobjeda, a do nje ćemo doći ako budemo igrali kao tim i u odbrani i u napadu".

Blažičev saigrač iz bekovske linije Čarls Dženkins takođe očekuje veoma težak meč.

"Moramo da budemo koncentrisani tokom cijelog meča i to očekujem od tima, a posebno od sebe. U prvom meču protiv Budiveljnika donosili smo neke loše odluke u važnim trenucima i to moramo da popravimo. Ostalo nam je još dva dana da se pripremimo i ako budemo igrali timski vjerujem da ćemo pobijediti.

Crvena zvezda će treći put ove sezone igrati utakmicu u najvećoj dvorani u Srbiji. Čarls Dženkins je uporedio prethodne evroligaške utakmice u Kombank areni sa predstojećom protiv šampiona Ukrajine:

"Nije isto, jer je sada mnogo veći ulog. Bilo je veoma lijepo igrati prvi meč u Evroligi u Kombank areni, dok je Laboral bio posljednji meč na domaćem terenu u Evroligi koji za nas nažalost nije imao takmičarski značaj. Igrati u Kombank areni je sjajno, iako je moje omiljeno mjesto za igru Pionir. Igrati u najvećoj hali u Beogradu je veoma inspirativno i zaista je sjajan osjećaj kada vidiš toliko navijača oko sebe koji te podržavaju", dodao je šuter crveno-bijelih.

Ulaznice za meč Zvezda - Budiveljnik puštene su u prodaju u nedelju. Karte za nivo 400, odnosno gornji prsten (sjedeća mjesta) kao i za navijačku tribinu Sjever (nivo 200, stajaća mesta) koštaju 400 dinara, dok ulaznice za mjesta uglovima na nivou 200 (sektori 206, 207, 211, 212, 219, 220, 224 i 225), koštaju 500 dinara.
(MONDO:Foto: KK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC