• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Tejić je trebalo jače da udari

Predsjednik KK Crvena zvezda stao u odbranu mladog krilnog centra, koji je isključen sa utakmice protiv MZT Skoplja zbog šamaranja rivala.

Fizički duel Marka Tejića i Giorgija Čekovskog bacio je na momenat u drugi plan okršaj Crvene zvezde Telekom i MZT Skoplja.

Iskusni Makedonac laktom je udario u lice mladog igrača crveno-bijelih, koji mu je potom uzvratio šamarom. Zatim su obojica isključeni.

Trener Zvezde Dejan Radonjić podržao je svog košarkaša poslije utakmice.

"Mislim da je odreagovao na provokaciju i udarac protivnika, tako da ne bih mogao da mu zamjerim ništa. Najmlađi je bio na terenu, a nije bio isprovociran, već udaren, prvi. Više bi se trebalo pričati o postupku protivničkog igrača nego našeg", rekao je on poslije utakmice.

Dan poslije, i predsjednik kluba Nebojša Čović govorio je o tom momentu. Prema njegovom mišljenju, krilni centar Zvezde trebalo je snažnije da zamahne ka protivniku.

"Tejić je trebalo da ga jače udari. Niko nije vidio da ga je Čekovski na kvarno udario laktom u glavu. Tejić se branio i vjerujem da ni Čekovski nije očekivao da će mu neko lupiti šamar, jer je jak i ogroman. Ali, nijedan igrač Zvezde ne smije da da na sebe. Ne volim da se ovakve stvari dešavaju, ali ako ste udareni morate da se branite", rekao je Čović gostujući u emisiji "Tajm-aut" na Radiju S, prenijeli su domaći portali.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC