• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tepić: Od meča u "Morači" zavisi nam F4

Košarkaši Partizana doputovali u Podgoricu, gdje će u ponedeljak uveče odigrati izuzetno važnu utakmicu protiv Budućnosti (20.45, TV Arena sport).

Ekspedicija crno-bijelih doputovala je u nedelju u Crnu Goru, motivisana trijumfom nad Makabijem i bez povrijeđenog Tarensa Kinzija.

Tim Duška Vujoševića nastupiće na parketu dvorane "Morača" u ponedeljak uveče, sa željom da se pobjedom nad Budućnošću i teoretski plasira na ABA Fajnal for.

Tradicija je na strani Partizana. Od prethodnih šest mečeva u Podgorici trijumfovao je u pet. Od sezone 2008/09, pobijedio je u osam od međusobnih deset duela!

Bek crno-bijelih Milenko Tepić dobro zna šta da očekuje u Crnoj Gori. Budućnost ima veliki imperativ pobjede i želju da se plasira na završni turnir.

"Dosta se pričalo o ovoj utakmici, važna je za njih i za nas. Nadam se da nas ta važnost neće opteretiti, jer nam, objektivno, od ovog rezultata zavisi plasman na finalni turnir. Mislim da smo spremni, žao nam je što Kinzi nije sa nama, ali ko nije tu, bez njega se može i mora".

"Vjerujem da ćemo u ovom sastavu, u kojem smo odigrali dobru utakmicu, pokušati da dobijemo, što neće biti nimalo lako, jer Budućnost igra dobro ove sezone, posebno na svom terenu", rekao je Tepić u Podgorici, a prenijele "Vijesti".

Prema njegovom mišljenju, smirenost i iskustvo mogli bi da donesu prevagu.

"Početak je jako važan, kao i prednost domaćeg terena, ali igra se 40 minuta, a početak može, ali i ne mora da bude ključan. Nadam se i podršci navijača, iako će velika većina dvorane navijati za Budućnost. Očekuje da ćemo uspijeti da se sa svim tim izborimo i da na kraju odigramo dobro i da nas dovede u poziciju da slavimo", dodao je Tepić.

Bogdan Bogdanović takođe očekuje tešku utakmicu za koju su karte koštale čak sedam evra. Doduše, organizovani navijači FK Budućnost - "Varvari", kupovali su ih za evro.

"Biće dobra atmosfera, kao i svake godine u Podgorici, a očekujemo i veliki broj naših navijača. Ne bih volio da bude kao prošle godine, nadam se da će biti fer i sportsko navijanje sa obe strane. Došli smo bez Kinzija, ali šta je, tu je. Dobili smo Makabi bez njega, nadam se da ćemo i ovde".

"U dobrom smo ritmu, dobili smo Makabi, a naša prednost može biti što smo se navikli, tako da kažem, na vatrene atmosfere iz "Pionira" i "Arene". Pod pritiskom smo, ali se nadam da nećemo podleći tenziji, odnosno opterećenju koje nosi značaj meča i da ćemo doći do pobjede", zaključio je Bogdanović, pišu "Vijesti".
(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC