• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Mladi Krajišnik ipak igra!

Preokret! "Malene" ipak igraju Premijer ligu Bosne i Hercegovine, potvrdio je za MONDO generalni menadžer banjalučkog kluba Brane Čovičković.

Iako je jutros osvanula vijest da Mladi Krajišnik više neće nastupati u Premijer ligi BiH zbog automatske suspenzije izazvane neodigravanjem dvije utakmice u ponedjeljak popodne došlo je do preokreta.

"Malene" nisu u januaru odigrale meč u Brčkom, niti prije nekoliko dana u Ugljeviku protiv Rudara, ali je KK Rudar uvažio molbu Banjalučanki da odgode zakazanu utakmicu i prolongiraju je za utorak u 20 časova.

"Mladi Krajišnik je tražio odgađanje utakmice od Rudara i danas smo dobili zvaničnu saglasnost. Novi termin meča je sutra u 20 sati. Želim da zahvalim ekipi iz Ugljevika na razumijevanju i na vrlo korektnom sportskom odnosu prema 'malenima'"
, izjavio je Čovičković za naš portal.

Prema njegovim riječima, iako su Banjalučanke zbog lošeg materijalne situacije nedavno odustale od puta u Zenicu i bitke za odbranu trofeja u Kupu BiH, na horizontu se naziru neki bolji dani za "malene".

"Svima je jasno da je teška situacija u društvu, ali vjerujemo da će nam uskoro biti bolje. U toku ove sedmice očekujemo da nam Grad Banjaluka isplati obećana sredstva, nadamo se najboljem", dodao je generalni menadžer Mladog Krajišnika.

(N.Š./MONDO, foto: KK Mladi Krajišnik)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC