• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Vučić dao million i po Partizanu?!

Pročitajte izjavu Nebojše Čovića u kojoj je odgovorio na izlaganje trenera crno-bijelih Duška Vujoševića na konferenciji u srijedu popodne.

Replika.

Predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, koji je ove godine zauzeo stav da ne odgovara na izjave trenera Partizana Duška Vujoševića, odlučio je da se na dan utakmice protiv Budiveljnika ipak obrati javnosti.

Nekoliko sati pošto je Vujošević ponovio da država pomaže samo jedan klub, Crvenu zvezdu, ali i otkrio da je "Vučić obezbijedio crno-bijelima samo polovinu obećane sume", na zvaničnom portalu crveno-bijelih pojavila se izjava prvog čoveka tog kluba, koju prenosimo u cjelosti.

"- Ako je tačno da je Vučić Partizanu obezbijedio preko milion i po evra u dosadašnjem toku sezone mi smo šokirani i tražimo da po istoj toj raspodjeli i Crvena zvezda dobije svoj dio. Ne shvatam zašto bi u ovoj zemlji bilo koji klub na bilo koji način bio protežiran.

- Vujošević je izgleda zaboravio šta se dešavalo prije samo tri godine. Zvezda je bila pred gašenjem. Ali, tada niko nije kukao. Zvezdin glas tada nije ni mogao da se čuje jer nije imao ko da vapi za pomoć, klub praktično nije ni postojao. Zato smo zasukali rukave, seli da radimo i bez ičije pomoći smo uspjeli da pronađem model da Zvezda opstane. Država nam tada nije pomogla kao što sada očigledno pomaže Partizanu.

"- Vrlo je perfidna igra koju igra Vujošević. Pominje skandiranje navijača Partizana protiv Vučića. Pa po tom principu i navijači Crvene zvezde mogu da skandiraju protiv Vučića. Vujošević govori da Partizan nema podršku države, a u istoj rečenici spominje da mu je ista ta država do sada obezbijedila preko milion i 500 hiljada evra kao i reprogram poreskih obaveza koje godinama nije plaćao iako je za to istekao zakonski rok. Vujošević se konstantno bavi politikom, spoljnom i unutrašnjom omalovažavajući državu i pojedine državne finkcionere, a ne želi i neće da uđe u srž problema jer je navikao da mu novčana sredstva padaju s neba metodom stalnog iznošenja laži i pritisaka".

"Ukoliko gospodin Vučić podlegne pritiscima Vujoševića, a nadam se da neće, to će biti signal da i Crvena zvezda treba da počne da se bavi politikom i svim vrstama pritisaka na državu i državne funkcionere".

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC