• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Odbrana, motivacija, želja, energij

Trener Crvene zvezde Telekom vidno uzbuđen zbog plasmana u polufinale Evrokupa rekao da nikada nije doživio atmosferu kao u Kombank areni.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ostvarili su istorijski uspjeh kluba i plasirali se u polufinale Evrokupa, pošto su nadoknadili "minus tri" iz prvog meča sa Budiveljnikom, a onda u produžetku potpuno razbili rivala.

Veliku ulogu u finišu meča i dodatnih pet minuta odigrali su navijači crveno-bijelih, koji su ovog utorka ostvarili najveću posjetu u istoriji nekog košarkaškog evro-kup meča.

Atmosfera u beogradskoj Kombank areni od početka je bila "užarena", a navijači su pkesmom davali snagu igračima.

Na tome im se posloke meča zahvalio trener Dejan Radonjić.

"Čitav tok meča je bio veoma specifičan. I za momke i za mene vkerovatno nedoživljen ambijent. Morali smo da pobokedimo i bilo je puno nervoze, prevelika opterećenost, ali ambijent je bio fenomenalan. Na kraju smo ušli u produžetak i pobokedili. Čestitam igračima i navijačima na tome", izjavio je Radonjić za B92.

KONFERENCIJA ZA MEDIJE

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa do kraja vjerovala u večerašnji trijumf nad Budiveljnikom i plasman u polufinale Evrokupa.

"Držali smo kontrolu i vjerovali do kraja, bez obzira što su oni u jednom trenutku vodili i 10 razlike. Uspjeli smo u završnici da riješimo ono što nam je bio problem tokom cijele utakmice i na kraju slavimo", rekao je Radonjić novinarima poslije utakmice u Beogradu.

"Postojala je mogućnost da će naša odbrana, motivacija, želja i energija donijeti nepoželjne stvari za ovaj kvalitet i nivo. Osjetilo se na samom početku, a nervoza je dugo trajala, greške koje nisu tipične za nas...", kazao je Radonjić.

Utakmicu je u Areni pratilo 24.232 navijača, što je novi rekord Evrokupa.

"Ambijent je bio fenomenalan, navijači su napravili spektakl. To je bila i neka vrsta opterećenja za nas...", naveo je Radonjić.

Crveno-bijeli će u polufinalu Evrokupa igrati protiv ruskog Uniksa iz Kazanja.

"Uniks je pokazao mnogo toga ove sezone, sigurno je tim koji je mnogo kvalitetniji nego što je igrao ove sezone. Oni su od starta proglašavani prvim favoritom Evrokupa", rekao je trener Zvezde.

Zvezda je jedina evroligaška ekipa koja će igrati u polufinalu Evrokupa.

"Time smo pokazali neke stvari koje su u jednom dijelu sezone bile pod znakom pitanja i sa te strane zadovoljstvo je veliko", kazao je Radonjić.

Prema njegovim riječima, ovo zadovoljstvo Zvezde mora kratko da traje, jer taj klub u narednom periodu očekuju bitni dueli.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC