• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dženkins: Znate kako kažu, ako radiš dobro...

"...to će ti se i vratiti!", kaže junak Crvene zvezde Telekom. On je posvetio navijačima pobjedu i plasman u polufinale Evrokupa.

Iako su 20 sekundi prije kraja duela protiv Budiveljnika bili u skoro bezizlaznoj situaciji (60:60), košarkaši Crvene zvezde uspjeli su da se plasiraju u polufinale Evrokupa!

Apsolutni heroj trijumfa tima Dejana Radonjića bio je Čarls Dženkins! Završio je meč sa 29 poena, od kojih je čak 19 ubacio kada je bilo najvažnije - na kraju četvrte četvrtine i početkom produžetka!

Posle utakmice je emotivno sabirao utiske u izjavi za TV B92.

"Imao sam sjajne razgovore sa trenerom prethodnih dana. Rekao mi je da razmišljam o odbrani i da koristim šanse za šut, ako mi se ukažu. Promašio sam nekoliko šuteva na početku, ali nisam mogao da počnem da pogađam u boljem trenutku. Ne mogu biti srećniji od ovoga", rekao je Dženkins.

Crvena zvezda Telekom boriće se za plasman u finale protiv Uniksa, od sljedeće nedelje. Njeni navijači oborili su u srijedu uveče rekord posjete Kombank arene! Meč je uživo posmatralo 24.232 gledalaca!

"Neprocjenjiv je osjećaj. Došao sam sat i po prije utakmice i svi su bili ovdje. Svi oni brinu za Zvezdu, video sam strast. Volim ove navijače i zbog njih sam ovdje i neću da ih razočaram", dodao je Amerikanac.

Poslije utakmice, Dženkins je malo "hladnije" glave, rekao:

"Utakmica je bila veoma teška, znali smo koliko je Budiveljnik dobar i jak tim, ali smo se skupili svi zajedno da odigramo najjače u odbrani. Igrali smo jako dobro, zaustavili njihove ključne igrače. Gubili smo i sa 10 poena, ali smo zadržali samopouzdanje i nastavili da se borimo".

Američki košarkaš je u finišu regularnog dijela utakmice promašio slobodno bacanje, ali ono nije koštalo crveno-bijele.

"Bilo je to nezgodnih nekoliko sekundi. Znate kako kažu, ako radiš dobro, to će ti se vratiti i uspjeli smo da se izborimo", naveo je Dženkins.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC