• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kalinić u FMP? U Radničkom zatečeni...

Predsjednik Radničkog Ivan Grujin sa nevjericom reagovao na medijske napise o odlasku reprezentativca Srbije.

Nikola Kalinić prelazi iz Radničkog u FMP?!

"Blic sport" u ponedjeljak popodne je objavio da je reprezentativac Srbije potpisao ugovor na tri godine sa pobjednikom Prve muške lige Srbije i učesnikom Superlige, koja počinje predstojećeg vikenda.

Predsjednik Radničkog Ivan Grujin za MONDO je rekao da niko u klubu ne zna ništa o Kalinićevom transferu, kao ni o mogućem odlasku krilnog centra Save Lešića.

"Postoji procedura i za odlazak i za dolazak bilo kog igrača. Nama niko nije poslao dopis da želi raskid ugovora. Lično sam zatečen tom informacijom. Vratili smo se sa utakmice u Skoplju i ni sa kim nije bilo riječi o odlasku iz Radničkog. Niti u Kalinićevom slučaju za to ima uslova, pošto je klub prema njemu izmirio sve obaveze".

Grujin je dodao da će tokom večeri razgovarati sa krilnim igračem i da očekuje da poslije toga bude potpuno jasno šta se događa na tom planu.

"Ako je neko pregovarao sa momkom koji ima validan ugovor, to je pod brojem jedan kažnjivo, a onda i nemoralno i nepošteno. Mislim da se ovdje radi o manipulaciji i pokušaju da se Radnički uzdrma pred start Superlige".

On ističe da bi bilo poražavajuće ako se ispostavi da se zakulisnim radnjama bave "oni koji najviše pričaju o fer-pleju".

"Ako je, kojim slučajem, to istina, takav kodeks ponašanja je neprimjeren i klubu i pojedincu. Onda se nalazimo u ozbiljnoj žabokrečini i onda svima nama koji radimo u skladu sa moralnim normama više nema mjesta u sportu".

"Mi se ipak nadamo da, kao što se mi time ne bavimo, da se ne bave ni drugi klubovi".

Ivan Grujin kaže da Radnički ima ambiciju da se ponovo izbori za učešće u ABA ligi i da bi puštanje nosilaca igre i u tom kontekstu bilo, takoreći, samoubilački čin.

(Ivan Bogunović - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC