• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević i Čović pristali na TV duel

I trener Partizana i predsjednik KK Crvena zvezda prihvatili učešće u "Utisku nedjelje" kod Olje Bećković.

Televizija B92 uputila je u utorak poziv predsjedniku KK Crvena zvezda Nebojši Čoviću i treneru KK Partizan Dušku Vujoševiću da sučele stavove pred njenim kamerama.

Pozitivan odgovor stigao je u srijedu i iz Humske i sa Malog Kalemegdana!

KK Partizan obavijestio je navijače preko zvaničnog sajta da je trofejni stručnjak "bez ikakvog uslovljavanja prihvatio ponudu".

"Trener Partizana NIS i predsjednik JSD Partizan Duško Vujošević dobio je poziv za gostovanje u emisiji 'Utisak nedjelje', autorke Olje Bećković. Vujošević je bez ikakvog uslovljavanja prihvatio javni poziv za gostovanje na TV B92".


Nebojša Čović je u utorak uveče odložio donošenje odluke, ali je u srijedu pozitivno odgovorio. Takođe preko klupskog sajta.

On je ocijenio da je Vujošević ranije ugovorio tu emisiju sa voditeljkom Oljom Bećković, ali i obrazložio da je prihvatio učešće da bi doprinio smirivanju strasti. Objasnio je i da je to njegov "poklon" svim navijačima koji "više ne žele da slušaju medijske cirkuse i šarade Duška Vujoševića".

"Prihvatam učešće u emisiji i pored toga što je sve urađeno na neuobičajen način, jer je to bilo nečija želja. Prihvatanjem učešća u emisiji želim da se ova medijska sapunica ili bolje rečeno brlog, koji je napravljen od strane predsjednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Duška Vujoševića, kao i svake godine više ne razvlači u nedogled. Moj jedini uslov, ili bolje rečeno očekivanje je da će to biti posljednji javni, medijski nastup tog čovjeka u kome će spominjati KK Crvena zvezda",
poručio je Čović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC