• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Neću da plačem zbog ovoga!

"Nije momenat da plačemo, sedam dana, dug je put...", rekao je trener Uniksa poslije poraza od 11 razlike u "Areni", od Crvene zvezde.

Trener košarkaša Uniksa Andrea Trinkijeri rekao je da njegova ekipa protiv Crvene zvezde odigrala slabo, ali da neće zbog toga da plače, već da očekuje dobru utakmicu u revanšu u Kazanju.

"Iskreno bih čestitao Zvezdi za čvrstu i tvrdu utkamicu, kao i publici, to je nešto što se vidi jako rijetko. Jako smo loše igrali, drugi put u sedam mjeseci. Nismo imali nikakav ritam i nismo igrali timsku košarku", rekao je Trinkijeri novinarima poslije utakmice u Beogradskoj areni.

Uniks je u Beogradu izgubio od Zvezde rezultatom 52:63, u prvoj polufinalnoj utakmici Evrokupa. Revanš utakmica igra se 9. aprila u Kazanju.

"Nije momenat da plačemo, sedam dana, dug je put... Biće prava utakmica dvije dobre ekipe. Danas je Zvezda bila bolja, igrala je fizički jaku odbranu, a mi nismo bili dovoljno pametni. Šta si ti loše uradio, šta sam ja loše uradio - istina je negdje između", kazao je trener ruske ekipe.

Početkom druge četvrtine centar Uniksa Jan Vujukas se povrijedio, a Trinkijeri je rekao da je to poremetilo rotaciju njegovog tima, kao i da ne zna da li će grčki košarkaš biti spreman za revanš.

Na pitanje da li je atmosfera u Areni, u kojoj je bilo više od 22.000 navijača, poremetila njegovu ekipu, trener Uniksa rekao je da ne zna odgovor, ali da je to dobro pitanje.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC