• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Kalinićev status poznat do petka

Neizvjesno da li će srpski reprezentativac završiti sezonu u Radničkom.

"Slučaj Kalinić" se nastavlja, iako se poslije njegove izjave u utorak uveče činilo da su otklonjene sve nedoumice i da će ostati u kragujevačkom Radničkom, makar do kraja sezone.

Njegove riječi efektno je "poklopio" Nebojša Mihailović iz Komisije za takmičenja Košarkaškog saveza Srbije - tako što je za četvrtak zakazao raspravu o zahtjevu za raskid ugovora, koji je Nikola Kalinić podnio prije nego što je glasina o njegovom prelasku u FMP izašla na svjetlost dana!

Tako ispada da igrač i hoće i neće da napusti klub, a konačan epilog biće poznat u petak popodne, pošto je rasprava odložena za 24 časa.

Predsjednik Radničkog Ivan Grujin očekuje da Kalinić na kraju ostane tu gdje jeste i ponavlja da nema elemenata za raskid, jer su prema akteru posljednjeg Evropskog prvenstva izmirene sve obaveze.

"Mislim da od raskida neće biti ništa. Očigledno je bilo zakulisnih radnji, ali, koliko sam upoznat, FMP je angažovao drugu dvojicu igrača, dok za interesovanje drugih klubova ne znamo", izjavio je Grujin za MONDO.

U cijeloj priči je "utješno" to što rok za licenciranje ekipa za Superligu Srbije ističe u petak u 16 časova, pa će u tom roku morati da bude stavljena tačka i na enigmu vezanu za status Nikole Kalinića u kragujevačkom klubu.

(Ivan Bogunović - MONDO, foto: abaliga.com/Duško Đorđević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC