• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KLS: Zvezda kreće bez Lazića i Radenovića

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić neće u subotu protiv Borca računati na dvojac povrijeđenih.

Poslije završetka ABA lige i velike pobjede nad Uniksom u Kombank areni, košarkaše Crvene zvezde Telekom očekuje i početak Superlige.

U subotu će, u 1. kolu, dočekati Borac na istom mjestu gdje su ga ove sezone već pobijedili, u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća. Početkom februara, crveno-bijeli su lako izašli na kraj sa Čačanima - 81:62.

Za premijerni superligaški meč trener Zvezde Dejan Radonjić neće moći da računa na Ivana Radenovića i Branka Lazića. Krilni centar je u srijedu trpio veliki bol u skočnom zglobu tokom meča protiv Uniksa, dok je Lazić dobio dan odmora kao i sredinom marta, kada je propustio gostovanje u Zadru.

Njihov saigrač Raško Katić konstatovao je da cijeli tim dočekuje utakmicu protiv Borca emotivno i fizički isprljen, ali i odlučan da pobijedi.

"Poprilično smo fizički i emotivno ispražnjeni poslije duela sa Uniksom, ali mi smo tim koji je ove sezone pokazao da zna da igra pod opterećenjem, u utakmicama koje moraju da se dobiju. Sigurno je da nam neće biti lako, jer će igrači Borca biti silno motivisani i zato moramo da im odgovorimo čvrstom i disciplinovanom igrom", rekao je Katić.

Borac je tim koji je uz FMP Železnik, Crnokosu i Metalac izborio učešće u Superligi kroz Prvu mušku ligu. Jasno je da će crveno-bijelima pripasti uloga velikog favorita.

"Za duel sa Borcem iz Čačka spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Naša želja je da pobjedom startujemo u Superligi i da nastavimo niz veoma dobrih igara", dodao je iskusni centar.

Superligaški cilj Zvezde je jasan, ali Katić ne želi da govori o njemu.

"Očekivanja su ista kao i do sada. Ne želimo ništa da prejudiciramo, idemo stepenik po stepenik. Počinje novo takmičenje i to će biti prilika za naše novo dokazivanje. Kao i do sada, nećemo gledati mnogo unaprijed, fokusiraćemo se samo na prvog narednog protivnika i truditi se da još više podižemo formu kako bismo bili najbolji kada je najpotrebnije", dodao je Katić.

Odmah poslije utakmice protiv Borca, Zvezda će početi pripremu za revanš polufinala Evrokupa i put u Rusiju početkom naredne nedjelje.

PAROVI 1. KOLA:

Subota:

Crvena zvezda - Borac 19.00
Mega Vizura - Crnokosa 19.00

Nedjelja:

FMP - Metalac 18.00

Ponedjeljak:

Radnički - Partizan 18.00

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC