• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Vujoševiću, vidimo se na sudu!

Poslije posljednje u nizu konferencija za medije Duška Vujoševića, KK Crvena zvezda oglasio se saopštenjem u kojem najavljuje tužbu.

Kako je krenulo, biće završeno na sudu.

Trener KK Partizan Duško Vujošević u srijedu popodne, uoči puta u Istanbul na utakmicu Evrolige, održao je redovnu konferenciju za medije na kojoj je ponovo, u jednom dijelu, govorio o "vječitom rivalu", Crvenoj zvezdi.

Nedugo zatim, crveno-bijeli oglasili su se zvaničnim saopštenjem na svom portalu, u kojem najavljuju tužbu protiv Vujoševića.

Saopštenje prenosimo u cjelosti...

"Povodom novih neistina koje je na konferenciji za medije iznio predsjednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan i trener KK Partizan NIS Duško Vujošević, KK Crvena zvezda Telekom je primoran da se oglasi saopštenjem. Namjera nam je da se jasno demantuju nove laži kojima je Duško Vujošević očigledno sklon, u šta je cjelokupna javnost mogla da se uvjeri kada je nevješto i netačno pokušao da prezentuje sponzorski ugovor između Telekom Srbije i FK Crvena zvezda, kao i mnoge druge stvari.

Laž je da je novi direktor za takmičenje KLS Dragan Gogić bio na platnom spisku KK Crvena zvezda. Vjerovatno Duško Vujošević misli da se u KLS i danas radi kao što se radilo posljednjih desetak godina kada su nekadašnji komesari domaće lige bili Slobodan Jelić i Predrag Bojić, bivši košarkaši Partizana, ili Tihomir Bubalo koji nije igrao za Partizan, ali je radio sve i svašta. Tada je KK Partizan na čelu sa Vujoševićem mogao da pravi svoje mreže rukovođenja domaćim takmičenjem za koje svi dobro znaju kako su funkcionisale. Novi direktor za takmičenje KLS Dragan Gogić, kao i predsjednik Skupštine ligaša Darko Jovičić su izabrani na legalan i legitiman način ogromnom većinom glasova delegata svih klubova na Skupštini KLS.

Prema svemu sudeći i Vujošević je shvatio da je prevarama došao kraj. Ali, i pored svega toga on nastavlja u svom stilu obmanjujući armiju Partizanovih navijača, ali i kompletnu javnost time što pokušava da za svoje eventualne buduće neuspjehe proglašava sve druge za krivce. Time valjda želi da nametne zaključak da su protiv Vujoševića i država i BIA i CIA, Vatikan, Rusija i Amerika... I ko zna ko još.

Kod Vujoševića je očigledno sve inverzno, pa je tako inverzno i sve ovo što je na konferenciji za medije naveo oko Desimira Buluta. Pre svega, Desimir Bulut na utakmici Radničkog i Partizana u Kragujevcu nije bio delegat, nego kontrolor suđenja. Kao što svjesno ili nesvjesno griješi oko ovakvih elementarnih stvari Vujošević opet svjesno ili nesvjesno griješi i kada daje mnoge druge ocjene i svoje komentare i tako obmanjuje i dezavuiše kompletnu javnost.

Trener Partizana NIS Duško Vujošević ni ovog puta u svom obraćanju medijima nije mogao bez uvreda na račun KK Crvena zvezda Telekom, ali sve to što je tako olako izgovorio će morati da objasni na sudu.

KK Crvena zvezda Telekom se više neće baviti neumjesnim komentarima, insinuacijama i lažima koje iznosi Duško Vujošević, jer je to van naše nadležnosti, a ključni razlog za ovakav naš konačan stav je što ne želimo da učestvujemo u ubijanju srpskog sporta, što Vujošević radi godinama unazad", navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda Telekom.

(MONDO, KK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC