• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Odlučio Zisis, uz naše probleme

Poslije eliminacije iz Evrokupa, trener Crvene zvezde Telekom konstatovao da je bilo teško suprotstaviti se raspoloženom Uniksu, predvođenom Zisisom.

Već u prvoj četvrtini duela Uniksa i Crvene zvezde, trener Beograđana Dejan Radonjić dobio je dva velika razloga za brigu. Prvi je bio obnovljena povreda koljena Ivana Radenovića, a drugi pad na parket Raška Katića, poslije kojeg je uz pomoć ljekara otišao na klupu, pa u svlačionicu.

Iskusni centar potom se vratio na teren, osposobljen da zaigra, ali očigledno preko bola. Nažalost, ni on nije uspio da pokrene napad crveno-bijelih u drugom poluvremenu, u kojem je ruski tim stekao razliku dovoljnu za plasman u finale.

Radonjić je na konferenciji za novinare poslije utakmice čestitao rivalu na pobjedi i prolazu.

"Zisis je imao odličnu utakmicu. On je igrač koji je igrao u najboljim evropskim klubovima (CSKA, Montepaski) i veoma je iskusan. Zna kako da igra u ovakvim utakmicama", konstatovao je trener Zvezde.

"Nismo znali da sačuvamo prednost koju smo stekli u Beogradu. Odigrali smo prvu četvrtinu (15:15) na nivou koji smo htjeli da držimo. Da smo nastavili u istom ritmu, rezultat bi bio drugačiji. U drugoj četvrtini Uniks je igrao bolje, a mi smo mogli da se nadamo boljem rezultatu. Međutim, u drugom poluvremenu Uniks je pogodio mnogo dalekih šuteva, igrao taktički precizno i nismo imali koncentraciju da ih dostignemo", dodao je on.

I Radonjić je ukazao na značaje promašenih polaganja Jake Blažiča i Demarkusa Nelsona u finišu.

"Imali smo u finišu meča svoj momenat, ali smo dva puta promašili šuteve iz reketa. Uniks ima iskusne igrače koji su znali to da iskoriste. Situaciju nam je otežala i povreda Raška Katića. Luka Mitrović nastupio je poslije duge pauze zbog povrede. Sve je to bilo previše problema da bismo odigrali ravnopravno sve vrijeme sa Uniksom", konstatovao je Radonjić, a prenijeli ruski mediji.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC