• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović i Bertans neizvjesni za Borac

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić rekao je da se još ne zna da li će ekipa biti kompletna na gostovanju u Čačku (ponedeljak, 19.00).

Košarkaši Partizana završili su ovosezonski nastup u Evroligi i u narednih sedam dana će se posvetiti obavezama u Superligi Srbije, prije nego što dođu na red pripreme za Fajnal for ABA lige.

Sudeći po izjavi pomoćnog trenera Velimira Gašića, na konferenciji za medije u nedelju, crno-bijeli su trenutno u fazi "lizanja rana" po povratku iz Istanbula, gdje su u petak izgubili od Galatasaraja 64:55.

"Imamo izvjesnih problema sa povredama. Gagić nije igrao u Istanbulu, ali biće u sastavu za duel sa Borcem. Bogdanović nije ozbiljnije povrijeđen, dok Bertans ima određenih problema", rekao je Gašić, koji će voditi ekipu umjesto suspendovanog Duška Vujoševića.

Gagić je, nezvanično, imao manji problem sa nogom, Bogdanović je protiv Galatasaraja povrijedio skočni zglob, dok je Bertansova situacija potpuno "maglovita".

Zna se samo da je Letonac bez problema odigrao posljednju utakmicu, a Gašić nije bio raspoložen da pojasni o kakvom se problemu radi i kakve su šanse da sjajni šuter sa krilne pozicije zaigra u Čačku.

Očigledno je takvo i opredjeljenje šefa struke, Vujoševića, koji je ovu konferenciju ispratio sa jedne od stolica rezervisanih za novinare.

Borac, koji igra Superligu poslije nekoliko sezona odsustva, na startu je glatko izgubio od Crvene zvezde Telekom u Pioniru.

"U narednih nekoliko dana odigraćemo seriju teških utakmica, što zahtijeva koncentraciju cijelog tima. Drago mi je što je Borac nakon izvjesnog vremena ponovo akter Superlige, to je značajno za srpsku košarku, jer ne treba da pričam koliko je ovaj klub izbacio dobrih igrača. Znamo da je dolazak Partizana digao na noge cijeli Čačak", dodao je Velimir Gašić.

Mladi bek Mihajlo Andrić pred meč drugog kola je izjavio da ekipa ne smije opušteno da izađe na parket dvorane kraj Morave.

"Očekuje nas važan meč, u kome idemo na pobjedu. Borac ima jak domaći teren, tako da moramo biti obazrivi".

Crno-bijeli će već u srijedu dočekati Crnokosu iz Kosjerića, a za vikend im predstoji gostovanje Metalcu u Valjevu.
(MONDO/Tanjug:Foto: FoNet/Aleksandar Levajković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC