• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijele muke kraj Morave

"Parni valjak" u uzbudljivom meču na gostovanju u Čačku stigao do druge pobjede u Superligi i izjednačio se sa Crvenom zvezdom na prvom mjestu

Partizan je upisao i drugu pobjedu u Superligi Srbije iz isto toliko odigranih utakmica.

Do drugog trijumfa, bez suspendovanog trenera Duška Vujoševića zbog isključenja u Kragujevcu (Velimir Gašić vodio ekipu), crno-bijeli su uz puno prolivenog znoja i muke stigli do cijelog plijena.

Borac - Partizan 75:80 (13:21, 21:12, 23:26, 18:21).

Početak meča nije slutio uzbudljiva dešavanja u nastavku posljednjeg meča 2. kola Superlige. Beograđani su za početnih deset minuta stekli osam poena prednosti i činilo se da će učesnik Top 16 faze Evrolige i aktuelni šampion države i regiona rutinski odraditi posao pred 3.000 navijača u čačanskoj dvorani.

Međutim, već u narednoj četvrtini Borac je gostima stavio do znanja da nema namjeru da istakne bijelu zastavu i da će skupo prodati kožu. Crno-bijeli su u nekoliko navrata imali deset poena prednosti (19:9, 21:11, 23:13, 25:15), posljednji put u 13. minutu, kada Borac počinje da stiže rezultat. Košem Peškovića minut i po prije odlaska na odmor, domaćin je stekao prvo vođstvo 32:31.

Velika i izjednačena borba viđena je i u drugom poluvremenu.

U obostrano efikasnoj trećoj četvrtini, "parni valjak" je uspio da stekne koš prednosti, što mu nije garantovalo miran finiš, ispostavilo se, teškog gostovanja u Čačku.

Rezultatska klackalica nastavila se sve do kraja, ali je iznenađenje izostalo. Partizan se bolje snašao u finišu i stigao do "tijesnog" trijumfa 80:75.

Nikola Pešković imao je odlično veče sa 25 poena (4-6 za tri). Kod pobjednika, Aleksandar Pavlović je stao na 21 poenu, Nikola Milutinov na 13, Bogdan Bogdanović na 11, a Milenko Tepić na 10 poena i sedam skokova, jedan manje od Lovernja.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC