• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zavirite u svlačionicu Makabija...

Slavni izraelski klub objavio je snimak sastanka koji je trener Dejvid Blat održao poslije pobjede nad Armanijem u Milanu.

Ekipa Makabija za sada je jedina napravila "brejk" u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige.

Real i Barselona zaštitili su domaći teren u obje utakmice, CSKA je u Moskvi poveo protiv Panatinaikosa, dok je klub iz Tel Aviva nadoknadio 12 poena "minusa" u poslednja dva minuta i nakon toga pobijedio Emporio Armani na njegovom parketu - 99:101.

Sigurno bi bilo zanimljivije vidjeti kakva je atmosfera poslije meča bila u svlačionici Armanija, ali jasno je da poslije poraza nikome ne bi palo na pamet da izvadi telefon ili kameru i snima razgovor trenera i igrača.

U taboru Makabija je raspoloženje bilo na znatno višem nivou, pa su Izraelci riješili da zabilježe govor Dejvida Blata (uz povremene - netačne - upadice igrača) i postave ga na svoj zvanični Youtube kanal!

VIDEO

Za slučaj da ne možete da razumijete svaku Blatovu riječ, evo kako smo mi preveli njegovo obraćanje...

"Momci, ovo je velika pobjeda, nemam da kažem mnogo više od toga. Već nekoliko utakmica zaredom svi igrači daju pun doprinos, a to je ono što timove čini pobjednicima, što ih čini dobrim. Nečiji učinak za tri minuta na terenu podjednako je važan kao učinak nekog drugog za 30 minuta".

"Doveli smo sebe u dobru poziciju, ali savjetujem da svi ostanemo veoma, veoma mirni, jer serija je duga. Prije dvije godine smo igrali četvrtfinale protiv Panatinaikosa. Oni su bili izraziti favoriti i u prvom meču su pobijedili sa 20 poena razlike. Ostali smo mirni, napravili smo neke taktičke promjene, preokrenuli na 2:1, a onda nismo završili posao pred našim navijačima, jer smo izgubili glave".

"Dakle, moramo da ostanemo sa obje noge na zemlji, ali ponavljam da smo večeras uradili dobru stvar. Uživajte, odmorite se, sjutra imamo lagan trening, a u petak ćemo pokušati ponovo da pobjedimo".

Druga utakmica Armani - Makabi igra se od 20.45 časova, a treća u ponedjeljak u Tel Avivu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC