• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Pristup utakmici odličan

"Zadovoljan sam pobjedom, pristupom i činjenicom da smo predstojeći završni turnir Jadranske lige uspjeli da stavimo u drugi plan".

Strateg košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je pristupom svojih igrača na meču sa Radničkim iz Kragujevca u Superligi Srbije.

Crveno-bijeli su u Pioniru pobijedila Radnički sa 82:62 u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije.

"Zadovoljan sam pobjedom, pristupom i činjenicom da smo predstojeći završni turnir Jadranske lige uspjeli da stavimo u drugi plan, kao i da ga dočekamo bez poraza u domaćem šampionatu", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

I ovog puta za Zvezdu nisu nastupili Ivan Radenović i Raško Katić, a Radonjić je kazao da će jedan od njih dvojice u ponedjeljak početi da trenira sa ekipom.

"Šteta što Radenović i Katić nisu trenirali sa ekipom, ali očekujem da se od ponedjeljka makar jedan nađe u trenažnom procesu kako bismo bili spremni za fajnal-for", rekao je Radonjić.

On je dodao da se ne zna da li će crveno-bijeli na završnom turniru igrati u najjačem sastavu.

"To je teško konstatovati u ovom trenutku, ali iako svi budu tu, to neće biti naš maksimum. Ali... S kojim god sastavom izađemo protiv Cibone, ideje i želje su iste", kazao je Radonjić.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić rekao je da su crveno-bijeli zasluženo došli do pobjede.

"Zvezda je zasluženo pobijedila, bolja je ekipa, a mi imamo mali fond igrača, nemamo čvrstinu i nismo izdržali sa svim povredama i problemima koje imamo u klubu", rekao je Nikolić.

On je Zvezdi poželio uspjeh na završnom turniru Jadrankse lige i dodao da bi volio da se crveno i crno-bijeli plasiraju u finale, a samim tim i u Evroligu.

Košarkaš Radničkog Stefan Birčević kazao je da se njegova ekipa nije potrudila da meč učini zanimljivim.

"Trebalo je bar da se potrudimo da ova utakmica bude zanimljiva, kao što je bila u prvom poluvremenu. U drugom smo pali, Zvezda je bila bolja od nas", ocijenio je Birčević.

Zvezda je ovom pobjedom zadržala maksimalan učinak u Superligi, pa će tako i poslije ovog kola ostati na prvom mjestu, dok je Radničkom ovo bio drugi poraz.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC