• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Repeša: Na Partizan radničkom košarkom

Trener Cedevite Jasmin Repeša pred dolazak u Beograd, na F4 ABA lige, postavlja tri ključna zadatka svom timu.

U taboru Cedevite svjesni su da nisu imali sreće.

Crvena zvezda je osvajanjem prvog mjesta i Partizanu obezbijedila prednost domaćeg terena na Fajnal foru, tako da će zagrebačka ekipa imati protiv sebe "šestog igrača", iako je završila takmičenje na drugoj, a crno-bijeli na trećoj poziciji.

Trener Cedevite i selektor "vatrenih", Jasmin Repeša, apeluje na svoje, ali i na igrače Cibone, da u takvoj atmosferi pokažu koliko vrijede.

"Šteta što Fajnal for nije na neutralnom terenu i što će biti igran u čak i prenaglašeno domaćinskom ambijentu. Međutim, to je dobra prilika za sve kandidate za reprezentaciju Hrvatske da pokažu ko koliko zaista vrijedi", rekao je Repeša za zvanični klupski sajt.

Zvezda i Cibona sastaju se u četvrtak od 20 časova, a Cedevita i Partizan u petak u istom terminu. Pobjednici idu u finale i što je još važnije - u Evroligu 2014/15.

"Svjesni smo velikog uloga i učinićemo sve da odigramo što bolje možemo i pobijedimo. Znamo da su tamo gubili i mnogi evroligaši, ali u jednoj utakmici je sve moguće. Idemo u Beograd sa namjerom da odemo do kraja", dodao je iskusni stručnjak.

Repeša smatra da je Partizan "sjajno složena ekipa".

"Odlični su i pod košem i spolja, a sa Pavlovićem i Bertansom su dobili dimenziju šuta, što im je nedostajalo u prvom dijelu sezone. Uvijek su težili kontroli skoka na oba kraja terena i mislim da su sada mnogo raznovrsniji nego na početku sezone".

On će od svojih igrača tražiti da ispune sve zadatke vezane za tzv. "radni dio" igre.

"Mislim da imamo adute da uz dobru pripremu i kompletan sastav odgovorimo zahtjevima jedne takve utakmice. U stanju smo da dobro trčimo, da igramo dobru obranu i da kontrolišemo skok. Ako zadovoljimo ta tri aspekta, mislim da imamo ogromne šanse".

"Utakmice takvog značaja se teško dobijaju šutem i mislim da je ni Partizan, uz maksimalan respekt njihovim sjajnim šuterima, neće dobiti trojkama".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC