• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadija zove navijače: Zajedno lakše do cilja

Krilni centar crveno-bijelih "poštuje stav Delija", koje kao grupa bojkotuju regionalnu ligu, ali ukazuje na ogroman značaj Fajnal fora u Areni.

Crvena zvezda Telekom imala je sjajnu podršku navijača u skoro svim utakmicama koje je ove sezone odigrala u Kombank areni. Najsvežija su sjećanja na duele Evrokupa sa Budiveljnikom i Uniksom, kada je ostvarena i rekordna gledanost.

Međutim, Jadranska liga je za najvatrenije pristalice Zvezde uvijek bila nešto što ne žele da prihvate i čemu neće da daju legitimitet svojim prisustvom.

Tadija Dragićević, nekadašnji kapiten ekipe, svjestan je bojkota Delija, ali poziva sve koji nisu "hardkor" pripadnici te grupe da u četvrtak (20.00) i, eventualno, u nedjelju, obavezno budu na tribinama Arene.

Pobjeda u polufinalnom meču protiv Cibone vrijedna je novog plasmana u Evroligu, čime bi sa ekipe bio skinut veliki dio pritiska pred meč za trofej...

"Svjestan sam stava Delija i poštujem ga, ali mnogo puta se događalo da dvorana uprkos njihovom odsustvu bude puna i da imamo fantastičnu podršku", rekao je Dragićević za "Sportski žurnal".

Iskusni krilni centar jasno poručuje: "Potreban nam je svaki navijač!"

"Nadam se da će naši navijači prepoznati značaj Fajnal fora, da će nam prisustvom i podrškom pomoći da prvo dođemo do Evrolige, a onda i do trofeja. Suvišno je govoriti kakav bi udarac za klub bilo ako sada ne ostvarimo cilj. Zajedničkim snagama sigurno ćemo to uraditi mnogo lakše".

Ulaznice za F4 puštene su u prodaju u četvrtak, po cijeni od 500, 800 i 1.000 dinara (od 4.5 do  9.5 evra), za veliku većinu sjedišta u Areni. Karte za finale su za nijansu skuplje - 600, 1.000 i 1.300 dinara (od 5 do 12 evra).

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Djeneral

Delije pravac arena!!republika srbska

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC