• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Ne daju se Memfis i Klipersi

Grizliji pobijedili u Oklahomi, a tim iz Los Anđelesa slavio pred svojom publikom protiv Golden Stejta i izjednačio rezultat u seriji na 1:1.

Oklahoma je dobila prvi meč u plej-of seriji, ali je Memfis uspio pred gostujućom publikom da im se revanšira i dođe do izjednačenja (1:1) pred selidbu u njihov dom. Grizliji su slavili sa 111:105, i to poslije produžetka.

Heroj večeri bio je Zek Rendolf, koji je upisao 25 poena, šest skokova i dvije asistencije, dok su mu veliku podršku pružili Majk Konli sa 19 poena i 12 uhvaćenih lopti, kao i Mark Gasol, koji je duel završio sa 16 pogodaka, uz po sedam skokova i asistencija.

VIDEO

A na drugoj strani Kevin Durent učinio je sve što je bilo u njegovoj moći da svom timu donese osjetniju prednost u seriji pred mečeve u Memfisu, ali bez uspjeha. Upisao je 36 poena, od čega 20 u posljednjoj četvrtini i produžetku, zabilježio i 11 skokova, uz četiri asistencije, ali to nije pomoglo njegovom timu da stigne do pobjede.

Rasel Vestrbruk zabilježio je 29 pogodaka, uz osam asistencija, dok je Serž Ibaka upisao "dabl-dabl" - 15 poena i 11 skokova.

Do izjednačenja u seriji u noći između ponedjeljka i utorka stigli su i Klipersi i to u Los Anđelesu protiv Golden Stejta, ubjedljivom pobjedom - 138:98.

"Udarna igla" domaćeg tima bio je Blejk Grifin sa 35 poena i šest skokova, koji je izjavio da je agresivna odbrana dala sjajan učinak.

Uz njega istakao se i Kris Pol sa 12 pogodaka i 10 uhvaćenih lopti, kao i pet ukradenih, dok je Deni Grendžer završio duel sa 15 poena.

VIDEO

Kod Golden Stejta najbolji je bio Stefan Kari sa 24 poena i osam asistencija, dok srpski reprezentativac Nemanja Nedović nije nastupao.

Serija prvog kola plej-ofa nastavlja se u četvrtak i to u Memfisu i Oklendu, kada su na programu treći mečevi.

(MONDO, foto: Beta/AP/Sue Ogrocki)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC