• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pau Gasol ulazi u F1

Pau Gasol je oduševljeno prihvatio prijedlog da postane suvlasnik tima, koji bi već naredne godine mogao da se takmiči u F1 šampionatu.

 Pau Gasol ulazi u F1  Izvor: MONDO

Ekipa Kampos navodno se već prijavila za takmičenje u sljedećoj sezoni Formule 1, iskoristivši "rat" velikih timova sa Međunarodnom automobilskom federacijom (FIA) oko limitiranja budžeta.

Španski tim, koji predvodi bivši vozač Minardija Adrijan Kampos, navodno je već osigurao novac za debitantsku sezonu u F1 šampionatu, uz veliku pomoć najboljeg košarkaša "crvene furije" Pau Gasola, ali i meksičkog biznismena Karlosa Slima.

Igrač Los Anđeles Lejkersa, prema pisanju španskih medija, oduševljeno je ušao u novi projekat, kako bi svojim imenom i autoritetom, koji ima u sportskim krugovima, pomogao timu da osigura još sponzora.

Ekipa Kampos, navodno je već riješila i pitanje vozačkog kadra. Riječ je o iskusnom 38-godišnjem Pedru de la Rosi, koji trenutno testira za Meklaren, i duplo mlađem i perspektivnom Meksikancu Serhiju Perezu, koji će se ove sezone kaliti u GP2 šampionatu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC