• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lovernj: Čović rekao Smiljaniću da me udari

Kapiten Partizana "poprilično siguran" da je Nebojša Čović rekao košarkašu FMP Železnika da ga u Železniku udari u lice.

Sukob igrača FMP Železnika i kapitena Partizana Žofrija Lovernja na kraju nedeljne utakmice bacio je u drugi plan priču o meču.

Krilni centar crno-bijelih našao se u drugom poluvremenu u neposrednoj blizini Ivana Smiljanića i poslije kraće rasprave bio udaren, kada je do njega dotrčao suspendovani plejmejker "pantera" Slobodan Dunđerski.

Francuz je u utorak, na konferenciji za novinare u hali "Pionir", opisao kako je vidio tu situaciju.

"Od početka su pokušavali da me uvrijede, isprovociraju, tražio sam od sudije da preuzme kontrolu, stalno su vršili verbalni pritisak na sudije. U trenutku kada se desio incident uzeo sam loptu da izvedem aut ispod koša, gotovo sam siguran, 80 do 90 odsto, da je iz prvog reda Nebojša Čović tražio od Smiljanića da me udari u lice. Pitao sam igrača Železnika šta će uraditi, a on je rekao da će mi slomiti nos. Sudija koji je stjao pored nije uradio ništa, ne treba nama zaštita sudija, ali tražimo da imamo fer tretman", rekao je Lovernj na konferenciji za novinare u hali Pionir uoči meča protiv Mega vizure u Superligi.

Na utakmici u Železniku isključeni su Lovernj, Smiljanić, kao i trener Partizana Duško Vujošević i direktor FMP Železnika Vladan Mitrović zbog sukoba kod zapisničkog stola.
(MONDO/Tanjug, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC