• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Oštećeni smo u Železniku

Duško Vujošević uvjerava da je bio prinuđen da reaguje tokom utakmice protiv FMP-a zbog "velike količine prljavštine prema Bertansu i Lovernju".

Prema mišljenju trenera Partizana, crno-bijeli su u nedelju oštećeni na parketu FMP Železnika, a on je zbog toga morao da reaguje.

Podsjetimo da se šef struke Partizana poslije sukoba kapitena svog tima Žofrija Lovernja sa igračima domaćina i lično sukobio sa direktorom protivnika, Vladanom Mitrovićem.

"Ako sam ja samo jedan od rijetkih glasova koji pričaju sve što se dešava, da li to znači da moram da budem predstavljen kao da sam labilan? Možda sam i labilan, ali sam uvjeren da je Partizan oštećen. Teško je biti stabilan na brodu koji se ljulja", rekao je Vujošević u utorak, na konferenciji za medije u hali Pionir.

Uz njega i Mitrovića, isključeni su i kapiten Partizana Lovernj i košarkaš ekipe iz Železnika Ivan Smiljanić. Svi su kažnjeni novčano, osim plejmejkera Železnika Slobodana Dunđerskog, koji će propustiti jednu utakmicu.

Krilni centar crno-bijelih optužio je protivničkog igrača da je dobio instrukcije sa tribina da ga napadne.

"Od početka meča bila je prisutna tolika količina prljavštine prema Lovernju i Bertansu, da nije bilo ni moguće suditi toliko faulova koliko je napravljeno. Nakon incidenta prišao sam zapisničkom stolu da vidim kakve će biti kazne, taj gospodin je rukom krenuo da brani prostor oko stola i ja sam je samo sklonio", objasnio je Vujošević i upitao zašto košarkaši FMP-a, koji su u trenutku incidenta sa klupe utrčali na teren, nisu isključeni u skladu sa pravilima.

"Vjerujem da ne bi bilo lijepo da Lovernj, koji je francuski reprezentativac nekim francuskim novinarima koji prate naš klub ispriča sve ono što se ovde dešava", izjavio je on.

Vujošević je prokomentarisao kazne Disciplinske komisije Košarkaške lige Srbije, koje su novčane, za njega 115.000 dinara za komentarisanje suđenja, 57.500 dinara za isključenje i 11.500 dinara za tehničku grešku, a za Lovernja 57.500 dinara za isključenje i takođe 11.500 dinara za tehničku grešku.

"Pozitivno sam iznenađen, odluka je poštena i objektivna i na neki način predstavlja spas za ligu. Ako se pusti takvo ponašanje, da li to znači da i mi treba da tučemo kada nam neko dođe u Pionir?", zaključio je Vujošević.

Šef struke crno-bijelih govorio je i o opomeni da će klub biti kažnjen ako ponovo bude skinuo sako tokom utakmice.

"Meni odijelo smeta. Ako je moje skidanje sakoa problem, onda je to cirkus", dodao je on.

O utakmici svog tima i Mega Vizure rekao je da sigurno neće moći da računa na sve igrače. U Železniku zbog ukočenosti nisu igrali Dejan Musli i Bogdan Bogdanović, a Saša Pavlović zbog povrede prepone.

"Ne mogu da vam kažem tačno. Nije da želim da vam uskraćujem informacije, nego moramo da vidimo. Sigurno nećemo biti kompletni, a čak i neki igrači koji se 'skinu' neće moći da igraju na svom maksimumu", naveo je trener crno-bijelih.

Duel Partizana i Mega Vizure zakazan je za srijedu u 19.00 časova, u hali "Pionir".

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC