• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: On je visok, on je brz... Ko je on?

Denver je već u prvom meču po povratku u Kolorado ispustio teško stečenu prednost iz Los Anđelesa.

 NBA: On je visok, on je brz... Ko je on? Izvor: MONDO

Kobi Brajant ubacio je 41 poen u trećem meču serije finala Zapada, a Trevor Ariza presjekao je odlučujući napad domaćina tako da poslije 103:97 za Lejkerse u noći između subote i nedjelje, taj tim vodi sa 2:1 u seriji.

Četvrti meč je takođe u Pepsi Centru u Denveru, u ponedjeljak.

I treći put u duelima prvog i drugog tima Zapada poslije ligaškog dijela sezone, izgubio je tim, koji je dobio prvu četvrtinu. Lejkersi su dobili zadnju četvrtu rezultatom 32:18, anulirali vođstvo Nagetsa, a svoje su stekli minut i deset sekundi prije kraja kada je trojku, ko drugi, pogodio Kobi Brajant (96:95).



Potom su Lejkersi pogodili i jedno slobodno bacanje, a onda je meč dobio svog junaka. Kao i u prvom duelu, Trevor Ariza odigrao je ključnu ulogu i uspio da ukrade loptu u zadnjem minutu, tačnije 36 sekundi prije kraja, kada je presjekao ubacivanje Karmela Entonija iz auta.

Ariza je pogodio oba slobodna bacanja (99:95) i ostavio Denveru malo vremena i prostora za povratak, a pokušaj Čounsija Bilapsa sa devet metara, 17 sekundi prije kraja nije ni stigao do koša - 1:2 i sedma uzastopna plej-of pobjeda Lejkersa u Denveru.

"Trevor, on je spretan, on je visok, on je brz, on je hitar, on je oštrog oka... Njegov posao je da prati protivnika. On je sjajan defanzivac", pohvalio je Brajant kradljivca Arizu poslije važnog preokreta u seriji.



Poslije Brajanta, koji je Denveru ubacio 113 poena u tri utakmice, najefikasniji u timu prošlogodišnjeg finaliste bio je Španac Pau Gasol sa 20 poena i 11 skokova, Ariza je duel završio sa 15 poena.

Meč luzer Entoni je stao na 21 poenu, Bilaps je zabilježio 18, uz sedam asistencija i šest skokova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC