• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kazne sa ciljem da eliminišu Vujoševića

Sportski direktor Partizana kaže poslije kazne za skidanje sakoa, koja je izrečena njihovom treneru, da nije ništa slično doživio.

Dušku Vujoševiću naloženo je da plati 300 evra, tačnije 34.500 dinara zbog toga što je na meču sa Mega Vizurom skinuo sako. Kažnjen je jer je prije toga, na utakmici u Železniku, opomenut da nije dozvoljeno da to čini.

Treneru Partizana to niko nije zamjerio u Evroligi, ali jeste u domaćem šampionatu.

"Da nije žalosno, bilo bi smiješno. Na taj način neko želi da pokaže silu. Čak se pozivaju na neke članove propozicija u kojima se ne objašnjava do kraja šta i kako. U pitanju je nešto što nisam doživio za 40 i kusur godina koliko sam u košarci. Onaj koji je to uradio imao je razloga, ili je postupio po naređenju. Poenta svega jeste da se Duško Vujošević eliminiše do kraja lige", izjavio je za "Žurnal" Dragan Todorić, sportski direktor Partizana.

On smatra da će primjena strogih pravila sigurno natjerati Vujoševića da javno istupi, jer ne trpi nepravdu, što će rezultirati većom kaznom.

"Dobili smo i pismo od uvaženog direktora lige da ukoliko komentarišemo bilo koje odluke, sudijske ili njegove, čak i kada su ovako nakaradne, da će biti izrečene vremenske kazne, od dvije do osam utakmica, ili od tri mjeseca do tri godine. Oni koji sve to rade upravo idu logikom da Vujošević neće moći da trpi nepravdu i da se nikada ne libi da javno kaže šta misli. To će im dati šansu da ga eliminišu, da mu u sljedećem slučaju 'zveknu' vremensku kaznu i odstrane ga iz takmičenja koje izgleda nema nikakvu svrhu osim da puni kasu lige", istakao je Todorić.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC