• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Koncentrisano na Radnički

Trener Partizana smatra da njegov tim neće lako ostvariti i četvrtu ovosezonsku pobjedu nad Radničkim (nedelja, 21.00)

Poslije nervozne pobjede nad FMP Železnikom i rutinske nad Mega Vizurom, Partizan se sprema za početak "drugog kruga" Superlige Srbije.

U 8. kolu rival će mu biti Radnički iz Kragujevca, protiv koga je ove sezone odigrao tri utakmice i sve tri riješio u svoju korist.

"Bez obzira što smo ih triput pobjeđivali ove sezone, uvek je teško i biće još teže. Bitno nam je da spriječimo njihov šut sa distance i brze kontre, a da iskoristimo našu visinsku prednost", rekao je Vujošević novinarima u Hali Pionir.

Duel Beograđana i Kragujevčana biće odigran u nedelju, od 21.00 čas, u hali "Pionir".

"Radnički je kvalitetan i ambiciozan protivnik. Cilj im je da se i naredne sezone takmiče u Jadranskoj ligi, a pritom da izbjegnu plaćanje od 150.000 evra. Njima je to jako bitno, pa im je tako svaki meč izuzetno zančajan, samim tim i ovaj", kazao je Vujošević.

Šef stručnog štaba Partizana ocijenio je da Radnički igra atipičnu košarku sa dosta šuta sa distance.

"Igraju atipično u smislu da igraju brzo i sa dosta šuta za tri poena. Atipično je posebno šut za tri sa pozicije četiri i pet. Igraju sa nižom ekipom, ponekad sa kombinovanim odbranama. Moramo da spriječimo njihov šut i da iskoristimo našu visinsku prednost. To je ekipa koja je izuzetno opasna kada se ne spriječe ti njihovi kvaliteti. Utakmica zahtijeva maksimalnu koncentraciju. Bez obzira što smo ih pobjeđivali, uvijek je teško i biće još teže. Termin je nezgodan. Nadam se da će publika doći", rekao je trener crno-bijelih.

Vujošević je dodao da se zdravstveni bilten ekipe popravlja.

"Izašli smo iz posljednja dva duela isprebijani. Ritam je takav da povreda nema vremena da se istretira. (Nikola) Milutinov nije fit, primio je udarac u Železniku i odigrao je tamo dobro uprkos velikom bolu. (Aleksandar) Pavlović je takođe nešto bolje", kazao je Vujošević.

Partizan u Superligi zauzima drugo mjesto sa 13 bodova, odnosno šest pobjeda i jednim porazom, dok je Radnički treći sa 11 bodova, odnosno četiri trijumfa iz sedam mečeva.

PAROVI 8. KOLA:

U subotu

Crnokosa - Mega 19.00
Metalac - FMP 19.30
Borac - Crvena zvezda Telekom 20.00

U nedelju

Partizan - Radnički 21.00

TABELA: Crvena zvezda Telekom 7-0, Partizan 6-1, Radnički 4-3, Mega Vizura 4-3, FMP 2-5, Metalac 2-5, Crnokosa 2-5, Borac 1-6.

(MINDO/Agencije, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC