• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Tegeltija go do pojasa!?

Pogledajte trenutak kada se poznati novinar Vladan Tegeltija, iz samo njemu znanih razloga, skida i to u direktnom prenosu na televiziji...

U blagoj euforiji koja je zahvatila navijače i ne samo navijače Partizana, ove večeri u "Pioniru", kada je od Duška Vujoševića, preko Miroslava Nikolića, počeo spontani protest povodom spornog pravila o sakou, najdalje je otišao poznati televizijski novinar Vladan Tegeltija.

Autor emisija "SOS koš" i "Zona press", na poziv navijača Partizana, nije skinuo sako (koji nije ni imao), ali je skinuo majicu i ostao nag do pojasa!

Potom, sa mjesta predviđenog za akreditovane novinare, oduševljeno je mahao majicom i otpozdravljao navijačima, koji su mu skandirali ime. Sve to išlo je u etar u direktnom prenosu na RTS i Areni sport, uz lagani transfer neprijatnosti kod velikog broja gledalaca, o čemu svjedoče i burne reakcije na društvenim mrežama.

Da li je to način na koji bi trebalo da se ponaša novinar? Procijenite sami...

Ovaj Tegeltijin potez, koji može samo da pogorša sliku o novinarskoj profesiji u Srbiji, dogodio se na utakmici Superlige između Partizana i Radničkog.

Koliko je neprijatno bilo gledati polugole navijačice Crvene zvezde, toliko je bilo neprijatno vidjeti i polugolog novinara u "Pioniru", koji se ni kriv, ni dužan, nagledao svega i svačega u posljednje vrijeme.

(Nikola Janković, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC