• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Partizan može bolje

Trener Partizana rekao da je utakmica protiv Radničkog u nedjelju pokazala snagu njegovog tima, ali i da ekipa može bolje da igra.

Ubjedljivom i sigurno izvojevanom pobjedom nad Radničkim, košarkaši Partizana nagovijestili su ulazak u dobru formu u završnici prvenstva.

Predvođeni Davisom Bertansom i uz proteste trenera i publike protiv novouvedenog pravila o odijevanju na utakmicama Superlige, crno-bijeli su bez većih problema savladali Kragujevčane i četvrti put ove sezone.

Poslije sedmog ligaškog trijumfa u osam kola, šef struke Partizana Duško Vujošević konstatovao je da njegov tim može bolje da igra.

"Radnički je ozbiljna ekipa, objektivno treća po kvalitetu u našoj ligi... Nije lako igrati protiv njih. Ova utakmica pokazuje kvalitet ovog tima, ali i da mu ne treba suditi o jednoj lopti", rekao je Vujošević.

Na novinarsko pitanje koliko je večerašnja igra blizu maksimuma njegovih košarkaša, Vujošević je kratko odgovorio: "Partizan može bolje".

Crno-bijeli su izgubili u polufinalu završnog turnira Jadranske lige od Cedevite, pošto su primili trojku u posljednjoj sekundi meča.

"Ovo je mlad tim, a velika većina igrača nije dobila nijednu platu za ovu godinu, ali ipak se trude i svaki trening odrade kako treba. To pokazuje da nemamo nisku tačku topljenja i da možemo da radimo i funkcionišemo i kad nemamo rezultate zbog kojih smo opstajali", podvukao je Vujošević.

(MONDO/Beta, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC