• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron promašio, Orlandu "meč lopta"

Ekipa Orlanda savladala je Klivlend drugi put na svom terenu (116:114) i u finalnoj seriji stigla do vođstva od 3:1.

 Lebron promašio, Orlandu "meč lopta" Izvor: MONDO

Trijumf u Amvej Areni, "magični" su zabilježili tek u produžetku, čime su stigli na korak od velikog finala NBA lige, prvi put poslije 1995. godine.

Vođa Orlanda na četvrtom duelu bio je Dvajt Hauard, koji je upisao 27 poena, od čega 10 u produžetku, uz 14 skokova i četiri asistencije.

Lebron Džejms, na drugoj strani, opet je bio najbolji kod Kavsa. Postigao je 44 poena, imao 12 uhvaćenih lopti i sedam asistencija, ali je to bilo nedovoljno za trijumf.

Kao u meču broj dva kada je "ubo" trojku uz zvuk sirene i donio izjednačenje svom timu, Lebron je imao priliku da uradi isto i u Orlandu, ali je ovoga puta bio neprecizan.

Naime, Džejms je sa linije slobodnih bacanja izvojevao produžetak, a onda je u finišu "ekstra tajma" (114:115) imao priliku za novu "bombu", ali je nažalost saigrača lopta završila na obruču.

Lebron Džejms je tako treći meč u finalnoj seriji Istočne konferencije završio sa više od 40 poena, ali je zanimljivo da je Klivlend sva tri izgubio.

U ekipi Orlanda istakli su se još Rafer Elston sa 26 poena, Rašard Luis upisao je 17, a Hidajet Turkoglu 15 poena i osam asistencija. Veliki doprinos pobjedi dao je i Mikael Pijetrus, koji je na četvrtom meču bio "doker" sa klupe, igrao skoro 40 minuta i ubacio 17 pogodaka.

Kod Kavsa Mo Vilijams je uknjižio 18, Delonte Vest 17 poena i sedam asistencija, a Zidrunas Ilgauskas 12 pogodaka i devet uhvaćenih lopti.

Peti meč serije, koji je za Kavse biti ili ne biti, igra se u noći između četvrtka i petka u Klivlendu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC