• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novica Veličković srpski MVP

Poslije priznanja koje je dobio od trenera timova učesnika Evrolige, košarkaš Partizana proglašen je i za najkorisnijeg igrača u Srbiji.

 Novica Veličković srpski MVP Izvor: MONDO

Krilnom centru srpskog šampiona Partizana, Novici Veličkoviću, uručeno je u četvrtak u Kući košarke priznanje za najkorisnijeg igrača (MVP) Superlige u ovoj sezoni.

Veličković je ove sezone, u izboru trenera timova učesnika Evrolige, proglašen za "Buduću zvijezdu", igrača sa najvećim potencijalom.

Osim Veličkovića, priznanja su dobili i njegovi saigrači - Uroš Tripković za najboljeg strijelca i Stefon Lazme za najboljeg defanzivca i skakača elitnog domaćeg košarkaškog takmičenja, dok je šef stručnog štaba crno-bijelih Duško Vujošević proglašen za najboljeg trenera.

Jedini laureat koji nije iz redova najtrofejnijeg srpskog kluba je plejmejker Crvene zvezde Stiven Marković kome je pripala nagrada za igrača sa najvise asistencija.

Komesar lige Tihomir Bubalo istakao je da je takmičenje "evidentno zabilježilo veliki napredak u odnosu na prethodne sezone" i dodao da mu je "veoma drago što se sve završilo bez incidenata".

"Posebno bih želio da istaknem vrhunski nivo suđenja. Smatram da imamo ubjedljivo najbolje sudije, koje su najmlađe u Evropi", naglasio je Bubalo.

On je zahvalio klubovima na maksimalnoj angažovanosti i posvećenosti takmičarskim obavezama, napomenuvši da je "svima poznato u koliko teškim materijalnim uslovima funkcionišu skoro svi naši superligaši".

"Svima nama koji vodimo brigu o ligi jako je drago što su završne borbe za titulu nacionalnog šampiona bile izuzetno dobro propraćene. Hale su bile pune, a putem televizijskih prenosa auditorijum je imao prilike da gleda kvalitetne utakmice", zaključio je Bubalo.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC