• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tepiću dva i po miliona evra za tri sezone

Milenko Tepić je potpisao ugovor sa Panatinaikosom na tri godine, po kojem će zaraditi dva i po miliona evra.

 Tepiću dva i po miliona evra za tri sezone Izvor: MONDO

Partizanu će pripasti 500.000 evra na ime obeštećenja, jer su crno-bijeli imali ugovor sa dvadesetdvogodišnjim košarkašem do 2010. godine.

Faksom poslat pristanak u petak uveče, trebalo bi da bude zvanično potvrđen u nedjelju ujutru, kada bi doskorašnji košarkaš Partizana i seniorski reprezentativac Srbije mogao da bude predstavljen u Atini, piše Gazzetta.gr.

Dobro obaviješteni izvor MONDA iz prestonice Grčke potvrdio nam je da je "ugovor potpisan", a da je Tepić košarkaš Panatinaikosa može se pročitati i na Wikipediji.

Tepić je tako ostvario želju da zaigra za atinske "zelene", nove šampione Evrope, koje trenira Željko Obradović, a za koji igraju Tepićeva dva saigrača iz Partizana iz sezona 2006/07 i 2007/08, Nikola Peković i Dušan Kecman.

Panatinaikos se trenutno nalazi u jeku finalne serije grčkog plej-ofa, u kojoj vodi sa 2:1 protiv najvećeg rivala Olimpijakosa, a četvrti meč igra se u dvorani "zelenih". Za Olimpijakos nastupaju još dva srpska reprezentativca Miloš Teodosić i Zoran Erceg.

Milenko Tepić je ponikao u timu Sport World iz Novog Sada, a 2002. godine prešao je u Vojvodinu za koju je igrao četiri sezone. Potom je uslijedio transfer u Partizan, sa kojim je osvojio tri uzastopne titule prvaka Srbije i NLB lige, kao i dva Kupa Radivoja Koraća.

Gazzetta.gr pretpostavlja da bi Panatinaikos ovog ljeta mogli da napuste Šarunas Jasikevičijus, Dušan Kecman i Nikos Hadživretas.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC