• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea ipak u NLB ligi ?

Aleksandrovčani će pokušati da do mečeva sa Partizanom, Cibonom, Olimpijom, Zvezdom, Zadrom dođu preko specijalne pozivnice

 Igokea ipak u NLB ligi ? Izvor: MONDO

Iako kroz šampionat BIH košarkaši aleksandrovačke Igokee nisu uspjeli osvojiti jedno od dva mjesta koje vode u regionalnu NLB ligu postoji mogućnost da sljedeće sezone zaigraju protiv najjačih klubova bivše Jugoslavije.  Uprava Igokee je podnijela zahtijev za dobijanje pozivnice, koju dodijeljuje kompanije "Sidro", koja je vlasnik NLB lige.

Za sezonu 2009/10. biće dodijeljene dvije pozivnice. Poznato je da će prvu dobiti prvak Crne Gore - Budućnost, a o drugoj će odlučiti Skupština "Sidra".

"Dok god postoji šansa da nastupimo u NLB ligi, nećemo odustati. Podnijećemo zahtijev za dobijanje "vajld karda", a onda je na Skupštini regionalnog takmičenja da odluči kome će dodijeliti pozivnicu. Prethodnih sezona su to bili hrvatski klubovi, pa se nadamo da to neće biti slučaj i ovog puta. Koliko znam, isti zahtjev će podnijeti još i Krka, Split, Dubrovnik, te Cedevita" rekao je Glasu Srpske član Uprave Igokee Partizana Goran Dodik.


Direktor NLB lige Josip Bilić je potvrdio da nema prepreka da BiH dobije i trećeg predstavnika uz Bosnu i Široki Brijeg.

"Sačekaćemo da se završe prvenstva u Sloveniji i Hrvatskoj, a zatim ćemo u roku od 15 dana održati Skupštinu na kojoj ćemo odlučiti o posljednjem učesniku. Procedura je takva da klubovi trebaju da podnesu aplikaciju NLB ligi kako bi se našli u igri za pozivnicu. Za sada nemam mnogo informacija o zainteresovanim timovima, a koliko znam, Cedevita je najavila da će podnijeti zahtijev", rekao je Bilić.

Nezvanično,  pozivnica za NLB ligu košta 150.000 evra. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC