• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roma, Efes, Makabi, Unikaha u redu za Tadiju

Na koju god stranu svijeta da se okrene, Tadija Dragićević u ovom trenutku ima ponudu.

 Roma, Efes, Makabi, Unikaha u redu za Tadiju  Izvor: MONDO

Za kapitena košarkaša Crvene zvezde zainteresovani su brojni klubovi iz svih krajeva Evrope, pa čak i sa Bliskog Istoka.

Konkretno: Lotomatika Roma, Unikaha Malaga, Makabi Tel Aviv, Efes Pilsen i Alba Berlin. Reklo bi se, slatke muke za Dragićevića poslije naporne sezone u kojoj je muku mučio sa povredama...

"Ne žurim kada je odlazak u pitanju. Zainteresovanih klubova ima, ali više će se znati u narednih dvadesetak dana. U mnogim zemljama prvenstva nisu završena. Moram i to da kažem, ne žuri mi se iz Zvezde, ali vjerujem da ćemo interes naći i klub i ja", diplomatski je rekao Dragićević za zvanični sajt KK Crvena zvezda.

Krilni centar će svakako saslušati svaku ponudu, ali vjerovatno kao i mnogi drugi igrači sa ovih prostora ima predrasudu prema pozivu iz španske ACB lige, ako ni zbog čega drugog, onda zbog klime i uslova za život među Latinima.

Ako nije izvjesno na koju će stranu Dragićević da ode, izvjesno je da neće ostati.

"Osam godina nosio sam crveno-bijeli dres i odlazim, ali samo privremeno. Uvek ću biti dio kluba i Mali Kalemegdan je moja druga kuća. Ponavljam, odlazim samo na određeni period, jer ću se na ovaj ili onaj način vratiti u Crvenu zvezdu. Moji najljepši igrački dani uvijek će biti vezani za crveno-bijele...", poručio je Dragićević, koji je rođen 28. januara 1986. godine u Čačku.

On se trenutno priprema u Bajinoj Bašti kako bi što spremniji dočekao start priprema, ma u kom to klubu bilo. To mu se dogodilo prošle sezone, kada je zbog još rovitog koljena od operacije morao da propusti najvažniji dio priprema sa Crvenom zvezdom, a to se kasnije odrazilo na slabiju formu u prvom dijelu sezone.

"Individualno radim po posebnom programu. Povreda jeste prošlost, ali ne želim da se ponovi situacija iz prethodne sezone kada sam propustio najbitniji dio priprema. Iskreno, imao sam veliku želju da se priključim Univerzitetskoj reprezentaciji, ali sam sa druge strane zahvalan selektorima Ivkoviću i Kesaru za veliko razumijevanje koje su pokazali. Najbitnije je da se situacija iz prošle sezone, kada se radi o povredi, ne ponovi", prisjetio se Dragićević ljeta 2008. godine kada je morao da se povuče sa priprema reprezentacije.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC