• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević poručio navijačima: Bez revanšizma!

Autori mondo.rs Autori Agencije

Trener Partizanovih košarkaša apelovao na pristalice crno-belih da korektno navijaju protiv FMP Železnika i da ne vređaju Filipa Čovića.

 Vujošević poručio navijačima: Bez revanšizma!  Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U pretposlednjem kolu Superlige Srbije u ponedeljak (19.30) sastaće se FMP i Partizan, što će biti drugi put u samo nekoliko dana da crno-beli gostuju u Železniku.

U subotu su zadovoljni napustili halu, pošto su savladali Crvenu zvezdu Telekom, ali je kraj meča obeležen incidentima.


Trener crno-belih Duško Vujošević zbog toga je apelovao na navijače svog kluba da ne razmišljaju o revanšizmu i vređanju Nebojše Čovića i njegovog sina Filipa koji nastupa za FMP.

"Kako utakmica sa FMP dolazi posle meča sa Crvenom zvezdom Telekom u Železniku i određenih dešavanja koja predstavljaju šarm toga terena, a što nije prvi put kada se igra u tom divnom mestu, zamolio bih našu publiku da sutrašnjoj utakmici pristupi bez revanšizma, gospodski, i na taj način pokaže razliku. Najlakše je kao deo publike biti agresivan prema igračima gostujućeg tima. Iskreno bih zamolio navijače Partizana da pogrdnim skandiranjem ne vređaju Filipa Čovića, jer on je pravi sportista i gospodin, najbolje što ta familija ima", izjavio je Vujošević za klupski sajt.

Partizan je pobedom protiv "večitog rivala" osigurao prvo mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu, ali Vujošević upozorava svoje igrače da se ne opuštaju.

"Utakmica sa Radničkim, koju je FMP dobio, dovoljno je dobro upozorenje da ni jednog trenutka ne sme da bude opuštanja u mečevima protiv ekipa koje su objektivno slabijeg kvaliteta od nas. Imamo iskustvo iz prve utakmice koju smo na težak način dobili u Železniku. Vrednom pobedom nad Zvezdom ekipa je pokazala jednu izvanrednu reakciju i želimo da taj dobar momenat u našoj igri produžimo i dalje", rekao je Partizanov strateg.

Partizan je ubedljivo prvi na tabeli sa učinkom 11-1, dok se tim iz Železnika bori za petu poziciju, sa skorom 4-8.

"FMP ima dobar tim, kombinacija su igrača koji imaju iskustvo igranja u klubovima u okviru košarkaške lige Srbije i nešto mlađih koji imaju određeni potencijal. Oni su taj svoj nivo dobrih igara prikazali u regularnom delu takmičenja u KLS, gde su bili prvi i naravno kroz ove utakmice u samoj Superligi", dodao je Vujošević.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC