• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antonić: Kriv sam zbog odnosa prema igri

Selektor košarkašica Srbije preuzima punu odgovornost za lošu igru i eliminaciju Srpskinja sa EP u Letoniji već nakon prve faze takmičenja.

 Antonić: Kriv sam zbog odnosa prema igri Izvor: MONDO

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je na Evropsko prvenstvo u Letoniji sa ciljem da u najmanju ruku ponovi rezultat sa prethodnog šampionata u Italiji - plasman u četvrtfinale.

Izgubivši sve tri utakmice u prvoj fazi takmičenja, uz prosječnu koš-razliku "minus 19", izabranice Jovice Antonića čekirale su karte za povratak kući, čak deset dana prije završetka EP.

Poslije Litvanije i Rusije, prejakom se u utorak pokazala i Turska (55:65), mada su srpske košarkašice odigrale najkonkurentniji meč i uz malo više sreće i koncentracije mogle da pobijede.

"Znali smo da imamo izuzetno jaku grupu. Znali smo i da u okviru te grupe može da se desi upravo ovo što se desilo. Međutim, ono što se meni kao treneru ne dopada, jeste način na koji smo igrali, odnosno kakav smo odnos prema igri imali", prokomentarisao je Antonić.

Iako je upravo on selektirao ovaj mladi tim, u kojem ima nekoliko igračica velikog potencijala, vrlo je moguće da će po povratku u Srbiji ponuditi ostavku.

"Preuzimam punu odgovornost za ostvareni rezultat. Jer, ja sam selektirao ovaj tim, sve vreme ga trenirao, na kraju ga i vodio na takmičenju. Najodgovorniji sam za sve što se dešavalo", zaključio je selektor.

Jovica Antonić je pred polazak u Letoniju bio pun optimizma.

"Tokom priprema smo imali kompletan tim na okupu. Nismo imali problema sa povredama, nivo uigranosti i forma stalno se dižu", rekao je na otvorenom treningu u hali Pionir prošle nedjelje.

Šta se dogodilo onda...?

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC