• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Važnije je da Micić i Dangubić budu u Italiji"

KK Mega Vizura definitivno potvrdila da će se na startu plej-ofa suprotstaviti Crvenoj zvezdi Telekom bez važnog dvojca. "U njihovom je interesu da tada borave na Adidas kampu i Trevizu".

 "Važnije je da Micić i Dangubić budu u Italiji" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Kao što je i najavljeno, Mega Vizura suprotstaviće se u nedelju Crvenoj zvezdi Telekom bez pomoći prvog plejmejkera Vasilija Micića i beka Nemanje Dangubića.

Njih dvojica boraviće u tom trenutku u Italiji, u Trevizu, gde će učestvovati na prestižnom Adidas Euro kampu, koji se održava tokom vikenda.

Klub je tu informaciju potvrdio zvaničnim saopštenjem, uz obrazloženje da i Mega Vizura i košarkaši imaju ranije preuzete obaveze prema sponzoru Adidasu koje moraju biti poštovane.

Pored toga, u Megi smatraju da je trenutno u većem interesu talentovanih "A" reprezentativaca Srbije da rade na elitnom kampu.

"Mega Vizura je klub, koji je uvek i u svakoj situaciji reagovao i ponašao se u skladu sa najboljim interesima igrača, stavljajući u drugi plan interes kluba. Tako je urađeno i sada, s obzirom da je za Micića i Dangubića u ovom trenutku važnije da budu prisutni u Trevizu, nego u Pioniru. Igrači se vraćaju sa kampa ranije, priključiće se treninzima tima u utorak, i nadamo se da će ipak imati priliku da se u najskorije vreme susretnu sa ekipom Crvene zvezde u dvorani Pionir", poručeno je.

Crvena zvezda Telekom i Mega Vizura odigraće drugu utakmicu u sredu, 11. juna, a eventualnu majstoricu tri dana kasnije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC