• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska = Partizan!

Predsjednik KK Partizan Predrag Danilović i trener crno - bijelih Duško Vujošević u posjeti Vladi Republike Srpske.

 Srpska = Partizan! Izvor: MONDO

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik, koji je veliki navijač Partizana ugostio je u četvrtak predstavnike osmostrukog uzastopnom šampiona Srbije, predsjednika kluba Predraga Danilovića i trefejnog trenera Duška Vujoševića.

“Drago mi je da smo ugostili moje velike sportske prijatelje na kraju sezone u kojoj su u domaćim okvirima osvojili sve što se osvojiti može, a u Evroligi napravili veliki uspjeh. Bila je ovo prilika da evociramo šta se dešavalo, ali i da porazgovaramo o budućnosti. Mi smo već dugo vremena u kontaktu. Želim da izrazim zahvalnost za današnju posjetu i čestitam na svim rezultatima, koje su postigli u prethodnom periodu u oskudnim matrijalnim uslovima.Pokazali su da su veliki klub i u evropskim okvirima”, rekao je Dodik.

Predsjednik Partizana Predrag Danilović diplomatski se zahvalio na prijemu.

“Prije svega želim da se zahvalim na gostoprimstvu. Rado dolazim u Banjaluku gdje sam čest gost. Ovo je nastavak našeg druženja i razgovarali smo o košarci i nekim ostalim temama. Mi u Dodiku imamo jednog velikog prijatelja koji podržava naš rad. Nikad nismo krili da nam je velika čast što imamo veliku podršku u Republici Srpskoj”, rekao je Danilović, koji je rodom iz RS odnosno Trebinja.



Čovjek, čija je zona po navijačima crno-bijelih ljepša od Zone Zamfirove , Duško Vujošević bio je iznenađen velikim brojem medija, koji su pratili događaj.

“Malo sam iznenađen brojem novinara, koji prate ovaj događaj. Ko se bavi ovakvim poslom zna da su putovanja vezana za posao česta i da to malo i dosadi, ali meni je uvijek jedno od najdražih mjesta bilo Banjaluka. Gospodina Dodika smatram i ličnim prijateljem, koji je i prijatelj košarke i Partizana. Smatram da je sport veoma važan i da utiče i na elan nacije.Tako da smo mi igrajući u Evroligi igrali za sebe i klub, ali i za Srbiju i sve Srbe. Naš trud neki nisu prepoznali, ali ima i onih drugih koji jesu. Sama činjenica da nas je na meču protiv Panatinaikosa pratilo više od 23. 000 hiljade ljudi govori sama za sebe. Imao sad utisak da je hala mogla da primi i 60 hiljada da bi bila puna. To je za nas najveća nagrada”, rekao je Vujošević.

Partizan je napustio Milenko Tepić, koji je prešao u Panatinaikos, a kofere već pakuju Novica Veličković i Uroš Tripković. Mediji već licitiraju potencijalna pojačanja crno bijelih za narednu sezonu. Pominje se povratak Dejana Milojevića i Frederika Hausa, te dolazak dvojca iz podgoričke Budućnosti Nemanja Gordić-Vladimir Dašić.

“To su stavri koje prodaju novine. Ima tu raznih interesnih grupa što je normalno pa se nagađa. Sigurno da ima razmišljanja u pravcu dovođenja novih igrača pošto je izvjesno da će neki igrači otići . Još je rano o imenima.Oni su intresantni i dobri igrači, ali rano je još za priču o pojačanjima, ali da će ih biti biće”, završio je Danilović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC