• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Spursi vratili brejk!

Autor mondo.rs

San Antonio na gostovanju u Majamiju nadigrao branioca trofeja (111:92), zahvaljujući fantastičnom procentu šuta u prvom poluvremenu (75,8), i poveo sa 2:1 u finalnoj seriji.

Kada je Majami u drugom meču finala u San Antoniju napravio brejk, mnodi su pomislili da će se prošetati serijom i ubedljivo odbraniti trofej. Ipak, Spursi su već u prvom meču na gostovanju dokazali da su "tvrd orah".

Slavili su sa 111:92 (41:25, 30:25, 15:25, 25:17) i poveli u seriji sa 2:1, u kojoj se igra do četiri pobede.

Trijumf su ostvarili zahvaljujući neverovatnoj preciznosti - u prvom poluvremenu imali su procenat šuta čak 75,8 odsto (19/21 iz igre), što je apsolutni rekord NBA finala. Činjenica da su tokom prvih dva kvartala ubacili čak 71 poen, najbolje govori kako su "izrešetali" koš domaćina i tada stekli prednost koju domaćin nije uspeo da nadoknadi do kraja meča.

...
Izvor: YouTube

Prednjačili je Kavi Leonard sa 29 poena, Toni Parker i Deni Grin ubacili su po 15, a Tim Dankan 14 pogodaka uz šest skokova.

Kod Majamija najbolji je, standardno, bio Lebron Džejms sa 22 poena, pet skokova i sedam asistencija, dok je 22 pogotka ubacio i Dvejn Vejd.

Priliku da Majami izjednači rezultat u finalu imaće u noći između četvrtka i petka, kada je pred njihovom publikom na programu četvrti meč serije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC